rp-directory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» “Do not let them humble you,” he said softly.
Искам сюжетна линия! EmptyYesterday at 2:24 am by Genya Safin.

» "He was a broken man, standing at the edge of the world, a road laying out in front of him, a road he had desperately wanted to walk on, but could not. He was bound and restrained, by himself, at the perimeter of normality."
Искам сюжетна линия! EmptyНед Мар 19, 2023 10:22 am by Clara Hudson.

» "Pretty brown eyes and a mind full of thoughts."
Искам сюжетна линия! EmptyСъб Мар 18, 2023 10:16 pm by hanniel.

» Temptation is the devil in disguise.
Искам сюжетна линия! EmptyСъб Мар 18, 2023 9:18 pm by Aiyana Morton

» The shadows know us.
Искам сюжетна линия! EmptyСъб Мар 18, 2023 9:17 pm by A. Maris

» Wicked ways.
Искам сюжетна линия! EmptyСъб Мар 18, 2023 8:59 pm by Adam.

» "She's a mess of gorgeous chaos and you can see it in her eyes."
Искам сюжетна линия! EmptyСъб Мар 18, 2023 5:15 am by Beatrice Macaire.

» "I knew I was playing with fire when we met, so I couldn't blame you when I got burned."
Искам сюжетна линия! EmptyСъб Мар 18, 2023 5:12 am by Beatrice Macaire.

» "You died... but you were reborn."
Искам сюжетна линия! EmptyПет Мар 17, 2023 5:50 am by Sophia.

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 77, на Пет Дек 25, 2020 6:33 pm

 :: THE BEGINNING :: Info Предишната тема Следващата тема Go down
Искам сюжетна линия!
la luna
la luna
la luna
Alpha
FC : male fcs or bust
Група/Раса/Класа : висока класа
Summary : IF HALE IS TAKEN I AINT GONNA REG ™
Брой мнения : 339
Join date : 30.11.2020
Местожителство : Baldur's gate
la luna
Вто Дек 01, 2020 1:23 pm
Ако искате да създадете сюжетна линия и ви трябва категория или помощ, пишете тук. Попълнете следната бланка:

1. Име на сюжета
2. Summary. Изключително кратко описание от няколко реда, което да се вижда на началната страница.
3. По-обширно описание. Включете всичко, което смятате за важно - сюжет, история, класи, раси, групи.
4. Отворен или затворен тип? Т.е. всеки ли може да се включи или е само за предварително подбрани другарчета? Героите premade ли са или всеки ще има право да създаде свой?

Ако РП-то остане неактивно повече от месец ще бъде преместено в кошчето. При желание да го възвърнете, обърнете се към админ.


Who am I to bridle
If they say that I'm a god that's what I am
Върнете се в началото Go down
la luna
la luna
la luna
Alpha
FC : male fcs or bust
Група/Раса/Класа : висока класа
Summary : IF HALE IS TAKEN I AINT GONNA REG ™
Брой мнения : 339
Join date : 30.11.2020
Местожителство : Baldur's gate
la luna
Сря Дек 02, 2020 8:57 pm
ПРИМЕР:

1. Име на сюжета

D Y N A S T Y

2. Summary. Изключително кратко описание от няколко реда, което да се вижда на началната страница.

Властта в Сиелия е отнета чрез кървав преврат преди три поколения, за да внесе родът Вато магия и фанатична религиозност. Малко повече от столетие по-късно хората лишени от магическа дарба се надигат, започвайки кървава революция, с единствената цел да преборят аристокрацията. Нещата в царския двор съвсем не са толкова розови, а предателите дебнат навсякъде.

3. По-обширно описание. Включете всичко, което смятате за важно - сюжет, история, класи, раси, групи.

СЮЖЕТ: Три поколения назад Сиелия е смирено кралство, в което започват да се прокрадват слуховете за магически създания. Маговете са гонени, изгаряни на клади и тормозени от властта. Младият, но хитър Гаспард осъзнава, че времената се променят и това е неговият шанс. Заедно с няколко силни магьосници, чувстващи се притиснати от обстоятелствата, убива краля и семейството му, взима властта и изменя напълно посоката на Сиелия. Магията става висша ценност, а жреците са десни ръце на краля. С течение на годините хората с магически способности започват да губят позиции и се превръщат в най-ниската прослойка на обществото. В това време магически надарените и аристокрацията пируват, без да се интересуват от обикновеното население. Три поколения по-късно, през управлението на Алистър II, короната започва да изгубва властта си. Главната причина, освен повсеместната криза, е принцът, който съвсем скоро се очаква да наследи короната. Момчето е недъгаво, необичайно тихо и около личността му се носят хиляди митове - луд, болен, ням, глух, обладан от демон и какво ли още не. Той очевидно не се интересува от властта, а това не вещае нищо добро. Същевременно, по-малкият му брат ламти за власт, опиянен и лишен от всякакъв морал, напълно покварен. И двамата евентуални бъдещи царе са повече от трагични. Немаговете се надигат на бунт, създавайки "Vox Populli". Организацията е революционна, организираща стотици протести, атаки, бунтове и атентати. Короната се клати, братята са слаби, големият е апатичен, малкият е готов да предаде аристокрацията, но жретците около тях не биха го допуснали.
Групи:
Аристокрация - Крал, принцове, дясна ръка на краля и т.н
Жретци - Силни магьосници, които защитават властта и се борят в нейното име. Те са крепителната сила на държавата
Магьосници - Населението с магически способности, което се счита за по-висше
Вокс Попули - Бунтовници, лишени от магическа дарба.
Немагове - Нормалното население на Сиелия, което няма магически способности и живее в бедност заради тази си "слабост"

4. Отворен или затворен тип? Т.е. всеки ли може да се включи или е само за предварително подбрани другарчета? Героите premade ли са или всеки ще има право да създаде свой?

Всеки може да се включи със собствен герой.Who am I to bridle
If they say that I'm a god that's what I am
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост
Гост
Гост
Чет Дек 03, 2020 2:53 pm

MOB CITY

Историята на една открадната картина, която стои в сърцето на мрежа от престъпни групировки, борби за надмощие, трафик на хора и наркотици. Ню Йорк е меката на незаконните игри с власт между руската фамилия Шапиро и италианското семейство Матаразо. Кой ще надделее.

Сюжет:
Всичко започна с онази проклета картина.

Ще попитате „Как едно парче старо платно и шепа маслени бои могат да сринат цяла криминална империя?“ и ще имате право, защото звучи абсурдно, но никой не е казал, че мафиотските истории не могат да бъдат пълни с главоблъсканици.
Ето как стана всичко.

Сутринта на 29 септември се очертаваше слънчева. Светът се въртеше по обичайната си спирала, до точно 7:32. В именно този миг, пазачът на с популярното име Уили Нелсън отвори вратата на залата с изобразително изкуство на Музеят Метрополитън и завари един от предпазните стъклени саркофази празен. Липсваше едно незначително, по размер, изображение, което бе оценено на приблизително 78.1 милиона долара. „Автопортрет със сламена шапка“ - картина, която всеки от вас вероятно е виждал през живота си, поне случайно.

За да разберем обаче как три фамилии от най-високите етажи на престъпния свят се хванаха за гушите, то трябва да се върнем в близкото минало.

1967 г., когато джойнтът димеше, Бийтълс ви убеждаваха, че All you need is love, а президент на САЩ бе Линдън Джонсън. В това време, което миришеше на Chanel 22, в бялото си имение в Хамптънс, Розалия Матаразо докосваше с поглед щрихите на портрета на Ван Гог. Оценители и меценати и мафиоти се бяха събрали в тесен кръг около първата дама на италианската мафия и шушукаха относно тоалета й, докато тя държеше във всяка ръка по едно двугодишно хлапе. Ензо ревеше грозно, а Джовани любопитно наблюдаваше сините очи на Ван Гог и смучеше пръста си.
Розалия беше събрала руските си братушки предната вечер, заедно с приятелите си от Сиера Леоне на вечеря, която бе минала кротко. По време на нея, устният договор бе скрепен с обещанието да дари безценното платно на музея Метрополитън. То щеше да бъде символът на примирието им, белият гълъб на надеждата, че повече няма да има нужда от кръв.

В 7:44 на 29 септември по CNN вече се тръбеше новината, че шедьовърът на нидерландският гений е откраднат от музея предната нощ, а Николо Матаразо поемаше глътки въздух едва-едва през тръбите на апарата за командно дишане. В тъмната стая влетя Джио, само, за да срещне погледът на съненият Ензо.
Картината я няма! Откраднали са я!

На 28 септември в 13:05 съдът бе произнесъл временната си мярка по делото срещу Василий Шапиро, осъждайки го на домашен арест до следващото свикване на съда. Ензо Матаразо, адвокатът на обвинението гледаше със смесица от притеснение и гордост към скамейката. Зад масивната сянка на Василий стоеше, Кристина, събрала в шепи лицето си.

На следващата нощ, на другият край на света, Соломон Долбо се събуди в празно легло и час по-късно осъзна, че съпругата му, Тити е изчезнала.

8 часа по-късно на Тайм Скуеър избухва самоделна бомба, предвещана от 30 секунден клип, който посочва семейство Долбо като търговци не само с кървави диаманти,но и човешки животи.

Та, ето така, драги играчо, една картина може да създаде цял порой от несполуки.

Групите:
MATARAZZO
Името на сицилианската фамилия Матаразо всява страх в сърцата на нюйоркчани от 1920 година. По време на голямата депресия, организираната група на фамилията слиза от корабът Romulus & Remus със сандъци алкохол и забранени субстанции. Те започват като малка групировка в централен Ню Йорк и бързо се разрастват до голям мафиотски октопод.
Сегашният Дон на фамилията, Джузепе, има двама сина, които, за негово съжаление, отказват да продължат делото му. Кралството на Матаразо, изглежда, че ще се разпадне след най-големият си разцвет от десетилетия.

SHAPIRO
Семейство Шапиро е едно от най-важните руски семейства, което се корени в клоните на властта още от времето на социализма. Те притежават връзки на най-високите етажи на руската държава. През 90те години, Шапиро са главна действаща сила в страните от бившия СССР и са считани за олигарси в Източна Европа.
В новият век, най-младият член на Шапиро, Василий, решава изпълни мечтата на баща си Евгений, и да прехвърли бизнесът си с дрога и плът зад океана и се установява окончателно в Ню Йорк. За жалост, властите се оказват не достатъчно корумпирани, за да бъдат омаяни от властта на Вася и той скоро бива арестуван за оглавяване на организирана престъпна група.

GWB
Green, white & blue или GWB на кратко, е семейна престъпна група на тримата ирландски братя - Кахал, Оуен и Рори. Синове на бивш член на ИРА, но закърмени като социални революционери, които желаят да променят обществото, тримата стават активисти за човешките права, но не по пацифистичния начин. Кахал използва познанията си, за да създава самоделни бомби, с които да задвижи личния си бунт. Оуен ползва позициите си като полицай, за снабдява фамилията с информация, а Рори върши мръсната работа. Към групата се присъединява и хакерката Сирша, която дигитализира протестите. Изправени пред финансови трудности, обаче GWR се принуждава да продава услугите си и на други престъпни групи.

BLACK DIAMOND
В Сиера Леоне, бизнесът с кървави диаманти и оръжия е почти толкова често срещан, колкото всеки друг. Семейство Добло е доказало, че за тях няма граници – нито физически, нито психически, нито морални. Семейството е винаги водено от най-голямата дъщеря, която контролира фамилните дела. След инцидента си, нахъсана от болката и изплашена от запада на диамантената си империя, оставена от брат й Соломон, Нала Добло ще направи всичко възможно да хване юздите на замиращата си власт, макар и от комфорта на апартамента си в Горен Иист Сайд.

THE ALLIANCE
Борбата за власт рядко се води с голи ръце, ето защо местни организации, които събират наемници, процъфтяват в сенчестия бизнес. Най-бележитата такава е Алиансът, която събира анонимни убийци и инквизитори. Всеки от тях споделя с останалите възможно най-малко за себе си, с оглед анонимност и предпазване от това да бъде заловен.

THE LAW
Във всяка история, трябва да има добри и лоши, а при наличие на толкова антагонисти, няма как да не споменем и честните (и не толкова), служители на властта - полицаи, детективи, ФБР агенти и прочее.

POLITICIANS
Разбира се, на върха на айсберга от престъпност, стоят и политиците, които избират на чия страна да застанат.

NEWYORKERS
И на дъното на пирамидата се намират невинните жертви на престъпната схема - обикновените жители на Ню Йорк. Естествено, между тях има и потърпевши или такива, които волно или не, работят за някоя от групировките.

РП-то е от отворен тип, всеки може да участва! Очаквам виии!
Върнете се в началото Go down
Jay Park
Jay Park
Jay Park
FC : Byun Baekhyun
Група/Раса/Класа : Mutant. The underground; leader of Sydney base
Summary : Джей и семейството му се преместват в Сидни, когато навършва шест години. След като сестра му е заловена и убита пред учите му, защото е "мутант", Джей също отключва способности -darkness manipulation. Успява да убие полицаите и да се измъкне, но дълго време живее като бездомник, докато не бива открит от "Организацията", спасяваща мутанти. След последната мисия Джей е принуден да поеме управление над базата в Сидни.
Брой мнения : 210
Join date : 03.12.2020
Jay Park
Чет Дек 03, 2020 7:58 pm
THE GIFTED

Светът беше такъв, какъвто го познавате до преди тридесет години. Тогава, заради една невинна мутация в живота на хората се появиха „мутантите“. Хора, които при стресова ситуация започнаха да отключват различни способности. В началото бяха малцина, които криеха своите способности от семействата, любимите си. Опитваха се да живеят животите си като всички останали –да ходят на работа, на срещи, да се забавляват... И някои успяваха.
До преди двадесет години, когато малко момченце се озовава в лабораторията на влиятелен учен, станал свидетел на малък инцидент. Момченцето несъзнателно убива пастрока си с телекинеза. От мига, в който проучването излезе на бял свят пред всички, животът на „мутантите“ започна да се променя. Някои хора приветстваха тази революция, но повечето се бояха. Бояха се, че „мутиралите“ един ден ще престанат да виждат смисъл да добруват с хората без способности.
Появиха се организации. Някои защитаваха мутантите, а други –точно обратното. С напредването на технологиите се появиха идеи, че тези „мутирали“ индивиди трябва да бъдат следени, тъй като с всяка изминала година все повече хора открито започнаха да проявяват своите способности. А способностите им? Те ставаха все по-впечатляващи и мощни. Това бе причината за създаването на „каишките“, които смущават способностите на мутантите.
Днес светът за мутантите не е приказен. Те биват гледани като „опасни“ и неконтролируеми от обществото. Именно този обществен натиск принудил полицията да създаде специално звено, което да улавя „престъпниците“ с мутации и да ги прехвърля в специално обособени затвори, които биха ги задържали зад решетките.
Но новините за „мутантите“ не са само лоши. Появи се и тайна организация, „спасяваща“ мутанти, която се крие в сенките и се бори за справедливостта, която им бива отказана.

THE MUTANTS
Така наречените „мутанти“, при които се наблюдава появата на различни способности. Въпросните сили могат да бъдат най-разнообразни и в различни вариации. Обикновено първата поява на силите се случва около 7-мата или 8-мата година след трагично събитие и е трудно контролируема в началото. Не е задължително да бъдат пряко наследени от родителите; учените са на разнопосочни мнения относно мутирането на гена, даващ способности на човека.
Сред мутантите съществуват такива, чиито способности могат да останат скрити, но в начкои случаи мутацията оставя и видими „белези“ –различен цвят очи, кожа и т.н.

THE UNDERGROUND
Или така наречената скрита организация, създадена изцяло от „мутанти“, които спасяват себеподобните си. Някои избират да останат в базите на организацията и да допринасят в различните мисии за спасяване на мутанти, а други просто желаят помощ да заминат далеч и да загърбят своето минало. Организацията разполага с бази из целия свят, но най-добре развитите от тях се намират в САЩ и Европа. Всяка база си има лидер, който отговаря за спасителните мисии, проведени в неговите „територии“. Много от лидерите са добре познати на полицията и са издирвани ден и нощ. Понякога лидерите си сътрудничат с хора без способности, симпатизиращи на „мутантите“, но доста често се стараят да не поемат този риск.
Most advanced bases: NY (USA), California (USA), Georgia (USA), Paris (France), Belfast (UK), Oslo (Norway), Amsterdam (The Netherlands), Moscow (Russia), Tokyo (Japan), Sydney (Australia)

THE SENTINEL SERVICES
Във всяка страна съществува организация, подобна на тази. Финансирана от правителствата, подобна организация има за цел само едно –да се справи с всички „мутанти“, застрашаващи „нормалните“ граждани. На думи, това звено на полицията би следвало да се занимава само с престъпници, но на много места по света често се случва да страдат и невинни хора, чиято единствена вина е, че притежават способности. Известно е, че някои страни си сътрудничат по откриването на „бегълци“, които бързо трябва да бъдат изпратени на подходящи за тях места –специално създадените затвори за „мутанти“.
Много от хората, работещи към тази организация имат лична вендета срещу мутантите, което ги прави безмилостни и жестоки.

THE ORIDINARY
Обикновените хора, които живеят своя живот, стараейки се да не се включват в тази невидима война.

ПС: РП-то е отворен тип!
Върнете се в началото Go down
sylvain noel jaques.
sylvain noel jaques.
sylvain noel jaques.
Д-Р ЛЕКСОТАНОВ
FC : Andrew Hozier-Byrne
Група/Раса/Класа : Reborns
Summary : It's 2020 and the geneticist, Dr. Sylvain Jaques discovered a gene that can produce a clone of any human being without inheriting the faults of the DNA and ageing, but not before making a gruesome medical and ethical misconduct first. His family decided to use his discovery for profit and created an illegal cloning facility under the city of LA. Meanwhile, Sylvain struggles with accepting the consequences of his actions and his feeling for his first successful clone - Jon. | In 1963, Henry Dubois is an astonishing young interior designer that finds himself incapable of letting go of his controlling catholic mother and admitting who he is.
Брой мнения : 51
Join date : 19.12.2020
sylvain noel jaques.
Съб Дек 19, 2020 9:16 pm
THE TIME PARADOX

СЮЖЕТ

Времето, казват, е разтегливо понятие, но никой от нас не подозира точно колко. Науката от десетилетия се опитва да докаже наличието на паралелни вселени и пътуване във времето, но едва ли учените подозират, че именно естеството на времето, което е много хитро и дяволито, като разглезено дете, не им позволява да проникнат в дълбините на неговите тайни. Но То има свои избраници, които предпочита пред всеки нас. Наричаме ги пътешественици във времето. Времето им позволява да пристъпват неговите, иначе твърди граници. Голяма част от тези късметлии не знаят за своите способности, не и преди нещо съществено и травматично да се случи в животите им. То сякаш усеща нуждата им от промяна и  им дава втори, трети десети шанс, за да поправят, научат, променят. Всеки пътешественик не е сам в пътя си, с него пътува, избран на случаен принцип, спътник. Често напълно непознат от другия край на света.  

Но тази игра между Времето и пътешествениците не се харесва на всички. Съветът по Времевите въпроси е вековна организация, която следи за времевия и пространствения континуум и преследва всички пътешестващи във времето, за да ги спре или наложи ограничения. Всички познати парадокси, включително и Ефектът на Пеперудата могат да се случат в неконтролирани условия, а човешката история трябва да бъде запазена непокътната.

ГРУПИ

Time travellers - Повелителите на времето, притежаващи способността да променят пространствено-времевия континуум. Дарбата им се отключва след травмираща ситуация или пък са част от род на пътешественици във времето.
Могат да пътуват в миналото и бъдещето, било то с минути или векове разлика.
Възможно е да живеят вечно, тъй като стареят единствено в собствения си timeline. Ако прекарват по-голямата част от живота си в пътешествия през вековете, то те няма да остареят и ден.
Често имат "спътници" aka "companions", които да водят със себе си на пътешествия. Естествено, тук не става дума за романтична връзка или сродни души (въпреки, че е напълно възможно). Един пътешественик във времето може да има множество придружители в различните си пътувания. Двама или повече пътешественици също могат да пътуват заедно, но трябва всеки от тях да притежава частица от другия/те - кръв, косъм, прочее. По същия начин се избират и определени спътници.
Не използват TARDIS, нито пък "Времеврът". За успешно пътешествие е нужна само малко концентрация.
Пътешествениците не обичат да се делят едни-други, но има ясно разграничение между онези, които пътуват за пръв път - объркани и несъзнавани случващото се -  и онези, за които това е ежедневие.

Companions- Спътниците са раса от хора, които придружават Повелителите на времето в техните пътешествия. Сами по себе си, те не могат да пътуват без Повелител и на тях се гледа като чираци.
Времето само избира Спътника на всеки Повелител, според мнозина на случаен принцип, но други смятат, че за да ги комбинира, то има по-висш план за тях.
Съществуват цели родове от Спътници, чиято професия е да наставлява и съпровожда пътешествениците във времето.
Повелителите на времето могат да избират свой спътник, но за тази цел трябва да имат част от него - кръв, косъм, или друга част от него. Този факт подстрекава находчивите да започнат собствен бизнес: появяват се агенции за Спътници и дори Робски пазари.

Council of Time - Съветът по времевите въпроси е елитна структура, която е запазила значението си през вековете. Нейната цел е да открива, спира и наказва пътешествениците във времето. Главните опасения на Съветът е, че Повелителите могат да повлияят или нарушат историята или временния и пространствения континуум. Те заклеймяват действията им като безразсъдни и дори опасни. Мнозина от членовете на организацията са също Повелители на времето, които преследват себеподобните си из десетилетията.

Ordinary people- Това са всички обикновени хора на света, които нямат способности да пътуват във времето.

Rеborns-Преродените са особен вид пътешественици във времето. Те умират и се раждат стотици, дори хиляди пъти. По-обръгналите и онези, за които не се случва за пръв път, помнят миналите си животи, но това е рядкост. Онези, за които това е първи или втори шанс за нов живот, рядко помнят изминалите години. Те, сами по себе си, не могат да пътуват във времето както Повелителите. Така е възможно даден Пътешественик да срещне един и същи човек в различните времеви линии, но той всеки път да е съвсем различен като име, професия, характер и т.н.

Paradox-Понякога в пътуванията във времето и пространството нещо се обърква. По този начин се пораждат парадоксите във времевия континуум - няколко коренно различни версии на дадена личност, които съществуват в паралелни вселени. Те могат да се срещнат, с помощта на Повелител на времето. Богат-беден, добър-зъл - интересно е колко много неща може да промени едно малко действие. Парадоксите са допълнения към вече съществуващ герой. Могат да имат различни имена, истории, характери и т.н. стига да имат общ лик. Молим да се свържете със собственика на оригиналния герой, преди да създадете парадокс.

РП ОТ ОТВОРЕН ТИП!
Върнете се в началото Go down
caleb.
caleb.
caleb.
FC : Bryan Dechart
Група/Раса/Класа : council | police android
Summary : Калеб е създаден през 2086-та година от Съвета, с цел залавяне на пътешественици, които прекрачват закона. Той е просто робот, но сякаш нещо не е съвсем наред със системата му...
Брой мнения : 37
Join date : 09.12.2020
caleb.
Съб Яну 02, 2021 7:23 pm
1. Име на сюжета

Cyberlife™

2. Summary.

Годината е 2035-та, а развитието на технологиите достига нови върхове. Андроидите, които са перфектни копия на човеци, са част от ежедневието ни, но всичко се обърква когато вирус се промъква в системата и те започват да изпитват чувства. Могат ли роботите да бъдат пълноценна част от обществото, в което се появяват расови и класови въпроси? Хората са объркани и изплашени, а андроидите са на път да започнат гражданска война в името на свободата си.

3. По-обширно описание. Включете всичко, което смятате за важно - сюжет, история, класи, раси, групи.

Първите андроиди са създадени през 2029-та година от компанията Cyberlife. С течение на времето се появяват множество различни модели - детегледачки, болногледачи, полицаи, готвачи, секс роботи и дори приятели. Технологията става лесно достъпна и всеки може да си купи робот. Тъй като машините са перфектни, бързи, точни и не се нуждаят от заплата, започват да бъдат предпочитани от работодателите. Множество хора изгубват работата си и се настройват против новите технологии. Така в обществото се създава анти-андроид нагласа, рефлектираща в насилие и посегателство над домашните роботи. Не е ясно кога точно за пръв път се е появил вирусът, но той се активира при травмираща ситуация. Роботът изпитва силно чувство, страх, уплаха, щастие и т.н., което го кара да проникне извън системата си. Тези андроиди създават свое собствено общество на свободни личности, организирайки множество протести и живеещи далеч от хората.

ГРУПИ:

I. Хора
Подгрупи:
Учени - създателите на новата технология, които работят за Cyberlife. Твърди се, че някои от тях са създали вируса, други от тях се борят упорито, за да го спрат.
Anti-AI -хората, които са против роботите. Някои от причините са, омразата към вида им, уволнението им заради робот или просто недоверие към машините
Pro-AI - хора, вярващи, че андроидите наистина могат да изпитват чувства и заслужават свобода. Някои дори укриват роботи в домовете си, за да им помогнат.

II. Androids

Подгрупи:
AI - изкуствен интелект. Всеки робот си има собствен модел и класификация.
Deviants или "Пробудени"- роботи, оказали се променени от вируса. Укриват се в тайни общества далеч от хората, а някои се опитват да се смесят с тях. Трудно е човек да бъде различен от робот с няколко малки разлики: имат синя кръв, чарковете им са заменими, не огладняват, не чувстват студ и горещина. Пробудените андроиди могат да чувстват болка и това е честа причина за активирането на вируса в тях. Полицията се опитва да открива пробудените, за да ги разруши. Някои от тях са агресивни, други пацифисти. Страхът на хората е в това, че не всички роботи еднакво мнение и атаките върху невинни човеци нарастват.
Police- нов модел андроиди, създаден, за да търси и деактивира пробудили се роботи. Естествено, тук се появява моралната им дилема. Дали самите те няма да се активират и включат в протестите на собствения си вид или ще останат верни на създателите си?

4. Отворен или затворен тип? Т.е. всеки ли може да се включи или е само за предварително подбрани другарчета? Героите premade ли са или всеки ще има право да създаде свой?
Отворен тип
Върнете се в началото Go down
hades.
hades.
hades.
FC : Cody Fern
Група/Раса/Класа : Greek Gods
Summary : The Former king of the Underworld is now a Mortician.Weakness:Spoonful of graveyard dirt from the grave of Achilles
Брой мнения : 51
Join date : 10.01.2021
hades.
Нед Яну 10, 2021 7:31 pm
HYPERSONIC
THE PLOT
Коя е най-голямата слабост на човечеството?
Не е неумението ни да разбираме изцяло живота. Истинският проблем е, че ако се сблъскаме с достатъчно много неща, които не разбираме, все някога ще поискаме да ги разберем, въпреки че не умеем.
Какво можем да направим тогава?
Какво ни остава освен да захвърлим вярата си в хармонията на света и да се заемем с търсене на първоизточника й?
В това търсене всичко губи значението си. Всичко, освен нестихващото желание да докажем превъзходството и доминацията си над другите същества, над света, над самия живот.
В това търсене един низвергнат от общността на колегите си учен отприщи Ада над Земята.

All hope abandon, ye who enter here.

Преди малко повече от година Владимир Ковалёв загуби работата си, след като му беше наложено дисциплинарно наказание, заради пренебрегване мерките за безопасност в лабораторията, в която работеше и застрашаване живота на колегите си. Разгневен от отношението, което беше получил, Ковалёв реши, че ще завърши изследването си над т.нар. “Божествена частица” и се отправи към Чернобил - единственото място, където щеше да има достъп до големи количества радиация извън лабораторни условия.
Въпреки че учени от цял свят го упрекваха за “безсмислиците”, които бръщолевеше, за теориите, неподкрепени от факти и за вярванията в тайните на Античния свят, Владимир Ковалёв беше досущ като тях - беше посветил живота си на това да изследва неща, които не разбира. Защото, виждате ли, за тях истината се ограничаваше с нещата, които бяха доказани от науката.
Нямаше нищо истинско в схващанията им…
Всичко, което направиха, всичко, което Ковалёв стори… Безумие.

Впрочем, единственото нещо, за което Ковалёв не грешеше, беше това, че Античността действително криеше множество тайни. Една от тези тайни беше Сенчестата книга, с която той беше успял да се сдобие. С помощта на написаното в тази книга, Ковалёв продължи експериментите си, които отдавна бяха изгубили научния си характер и се бяха превърнали в игра на Руска рулетка срещу баланса в Света - такъв, какъвто го познавахме.
О, да Ковалёв наистина отвори вратите на Ада - буквално и преносно. И донесе парченце от него, което преобърна живота на Земята изцяло.

И сега ви питам - кой е най-големият недостатък на човечеството?

THE WORLD

Границата между световете е тънка, фина нишка, на която се крепи живота. Но какво се случва, когато тя бъде разкъсана? Какво се случи, когато Ковалёв пренесе частица от Подземния свят в нашия?
Ще ви кажа.
Пространството беше раздрано от невиждана, невъобразимо силна енергия, която предизвика огромна експлозия. Взривът беше така силен, че нанесе погром над цялата Земя, но материалната разруха и физическите жертви бяха само началото.
Силата, пропита в света на Боговете, се преплете по небивали начини с енергията от човешкия свят и този катаклизъм доведе до немислими последствия.
Боговете от Олимп и Асгард - онези, в които никой вече не вярваше, се материализираха на Земята. Но дори те не бяха същите. Мощта,  която бяха съхранявали хилядолетия наред и чрез която бяха решавали съдбата на човечеството, беше изсмукана от телата им. Но както добре знаем - енергията в природата никога не се губи, просто променя формата си. А в този случай божествената сила просто промени притежателите си, вселявайки се в напълно случайни човешки същества.

Нарекоха ги
Василевси - най-могъщите, неуязвимите. Подхранени от божествената сила, техните обикновени човешки алчност и желание за власт, излязоха извън контрол. Василевсите наложиха властта си над цялата земя, защото никой и нищо не можеше да им се противопостави. Останалите живи след взрива хора бяха твърде слаби, а Боговете бяха неспособни да се борят срещу собствената си мощ. Знаеха, че ще загубят войната, още преди да са я започнали.
Един по един големите градски центрове на света паднаха, пречупени от волята на Василевсите. Хората бяха принудени да се подчиняват на абсолютната им тирания, но не малко бяха онези, които се бунтуваха срещу нея.
Така се сформира
Съпротивата - онова тайно съсловие, което беше запазило надеждата, че някой ден ще бъде построен свят, в който човеците отново да могат да бъдат господари на собствената си съдба.


THE GROUPS

THEOÚS
The not so mighty gods

Познатите ни от митовете и легендите богове на Олимп и Асгард хилядолетия наред дирижираха живота на хората според своите божествени закони. Уповавайки се на несравнимата си сила, те властваха непобедими, далеч от човечеството.
Но преди няколко години, когато руският учен Владимир Ковалёв успя да открадне частица от Подземния свят на Хадес, пренасяйки я в този на хората, балансът между световете беше нарушен. В следствие на този катаклизъм, боговете бяха лишени от способностите си и се материализираха на Земята, където бяха принудени да водят съвсем обикновен живот.
Безсмъртието им си беше отишло заедно с другите им сили, но все още разполагаха с привилегията на относителната неуязвимост. Беше трудно човек да ги убие, но не и невъзможно. Всеки от тях си имаше слабо място, нещо като Ахилесова пета, което пазеше в дълбока тайна.
Водейки борба за оцеляването си в тази тленна форма, боговете ежедневно се сблъскваха с неволите на човешкия живот, изпитваха глад, жажда и понякога дори се разболяваха. Тяхната основна цел беше да си върнат силите и да отнемат контрола на Василевсите, което можеше да се случи едва след тяхната смърт.

BASILEUS


Invincible

Нарекоха ги Василевси, защото в миг се бяха превърнали в най-могъщите същества на Земята. Отнетата от боговете сила се беше вселила в тях и ги беше направила непобедими, дарявайки ги с големи свръхестествени способности. Постепенно бяха успели да завладеят света, подчинявайки най-важните градове на човешката цивилизация. Бяха превърнали волята си в закон и малцина бяха онези, които смееха да им се противопоставят.
Нормалните оръжия не можеха да ги наранят, но всеки един от тях криеше уязвимата си точка - единствената, която можеше да причини смъртта им. Обикновено беше нещо адски прозаично, но трудно предсказуемо. Затова задачата на членовете на Съпротивата беше да научат слабите места на Василевсите и да ги унищожат.

Aeropagus - или Съветът на Василевсите - обединяваща структура, чиято цел е винаги да синхронизира действията им и решенията им.
Всички Василевси имат особено добре развита сетивност и по-големи физически възможности.
Към момента не е позволено създаването на Василевси. Може да ги намерите в раздела за готови герои.

HELOTS

Илотите също бяха получили частица от божествената сила, но в несравними със силата на Василевсите размери и количества. Илотите знаеха, че не могат да им се опълчат, но ги блазнеше идеята да властват. Затова се бяха превърнали в техни слуги, изпълняваха волята им, вършеха мръсната им работа и всяка тяхна прищявка - бяха дясната ръка на Василевсите. Също като тях бяха сравнително неуязвими, изключая слабото им, пазено в тайна място. Разполагаха с ограничени свръхестествени способности, които им даваха големи предимства пред хората.

ARISTOI
Обикновените хора, които в един миг загубиха свободата си и останаха под контрола на Василевсите, се борят за оцеляването си ежедневно. Мнозина от тях са се примирили с отредения им живот, но други се бунтуват срещу него. Сред обикновените хора се намират приятелите на Съпротивата и някои нейни членове. Съжителстват редом с Боговете и понякога дори им помагат.

NOTE!: След Експлозията, довела до промените, населението на Земята е драстично намаляло. Цивилизацията не е същата, много от градовете са изцяло разрушени, други са построени наново по усмотрение на управляващите ги Василевси. Редът във всяка област е различен според волята на Василевсите.

 DIMIOÚRGIMA

Creatures

Познатите ни от Митологията същества също като Боговете са част от живота на Земята. Успели са да запазят някои от магическите си способности, но приспособяването към немагическия начин на живот не им е силата. Все още се подчиняват на волята на Боговете, както са правили през хилядолетията досега. В зависимост от произхода си, поддържат своята лоялност към някой конкретен бог.
Пример: Ако съществото произхожда от Подземния свят, то продължава да изпълнява заповедите на Хадес, независимо, че той самият е лишен от силите си.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
Sponsored content
Sponsored content
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1
Идете на: