rp-directory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Welcome

Добре дошли в RP Directory отново. След дълго отсъствие решихме да се завърнем. Надяваме се отново да съберем готини хора, с които да поддържаме живо любимото ни хоби.

the usual suspects aka the staff

Daddy Cool
Luna
Join us?
Кой е онлайн?
Нула
Latest topicsLa sensación del momento
» Един досаден урок по Билкология
“I never lie," I said offhand. "At least not to those I don't love.” EmptyСъб Окт 05, 2024 3:19 pm by Катерина Мавродиева

» Връщане на герои и ликове
“I never lie," I said offhand. "At least not to those I don't love.” EmptyСъб Окт 05, 2024 9:25 am by DADDY COOL

» power is power| emp. lucius ft tiberius
“I never lie," I said offhand. "At least not to those I don't love.” EmptyПет Окт 04, 2024 8:34 am by emperor lucius augustus.

» only the mastermind can play the game right | gaius ft tiberius
“I never lie," I said offhand. "At least not to those I don't love.” EmptyПет Окт 04, 2024 8:25 am by gaius marcelianus;

» I've been looking at you so long now I only see me
“I never lie," I said offhand. "At least not to those I don't love.” EmptyВто Окт 01, 2024 8:43 pm by gaius marcelianus;

» not for sale (cassian + dea)
“I never lie," I said offhand. "At least not to those I don't love.” EmptyВто Окт 01, 2024 8:26 pm by Cassian.

» Emperor Lucius Augustus - Taken
“I never lie," I said offhand. "At least not to those I don't love.” EmptyНед Сеп 29, 2024 8:07 pm by DADDY COOL

» It's one of those nights. Don't it feel electric?
“I never lie," I said offhand. "At least not to those I don't love.” EmptyНед Сеп 29, 2024 4:20 pm by gaius marcelianus;

» Новини
“I never lie," I said offhand. "At least not to those I don't love.” EmptyНед Сеп 29, 2024 9:01 am by DADDY COOL

“I never lie," I said offhand. "At least not to those I don't love.”

Вто Яну 05, 2021 12:24 am
Чудиш се, дали богатите и влиятелни хора изпитват чувства. Дали, която можеш да си позволиш всичко на този свят ти оставаше нещо, което да ти носи тръпка от живота или вече си толкова презадоволен, че си търсиш някакви страни или дори глупави забавления, за да пребориш скучните си дни. Дали не губиш единичност, дали не се превръщаше в също толкова безчувствено нещо, каквото в същност бяха парите, имуществото и влиянието. Оставаше ли им някакъв смисъл в живота или просто се движеха без цел, без посока, като свободни атоми. Имаха ли типичните проблеми като другите, спят ли спокойно, терзаеха ли се за нещо. 
Все такива въпроси, който не притеснявах чистокръвния от дъното на корените му Тери. Никога не изпитвал желание дори към това да разбере какви въпроси дерзаеха другите нечистокръвни, а мъгалите дори не ги вписваше в картинката. Неговия живот се движеше строго по програма изписана от него. Всичко командваше, регулираше, подреждаше и не обичаше да му се изпуска нищо от внимание или от погледа му. Вече толкова зрял той умееше да балансира абсолютно всичко в живота си. Умееше да манипулира всеки, за неговите целели. Изкусно си боравеше с думите, имаше чар, обаяние, класа увереност и доста голяма доза премереност в думите и делата му. Всяко нещо имаше смисъл, дори на пръв поглед да бе глупаво, глупаво е само за хората, който не знаят.
Малко хора знаят но той винаги оставаше чист, дори когато не приемаха неговата гледна точка. Той винаги оставаше на страната на своя господар, който смяташе за божество своя господар. Единствения от малкото преданни останали, който не губеше време в това да се опита да върне своя господар. Изповядвайки неговата идеология, той силно се надяваше съвсем скоро да може да го върне, да му даде толкова много сила, за да може да поведе всички неверници. Да поведат нов ред, точно такъв какъвто искаше, а Тери щеше да върви до него и да му помага, както до сега.
Такива мисли му се въртяха, докато държеше главата си замислено. Облегнал се на един стар инкрустиран със златни дръжки, и червена тапицерия стол. Другата му ръка държеше кристална чаша пълна с някаква тъмна субстанция. Елексир, който правеше сам със своите умения по отвари. Държеше го в кондиция и не му позволяваше да се умаря бързо. Той почти не спеше, търсеше решения, търсеше някакви хора, умът му постоянно работеше. 
Внезапно чу шум от стъпки на нахални крачета по скъпия килим. Просъска през зъби знаеше кой влиза. Дори не отвори очи. Бял ден не можеше да види след, като някой създаде тъпия закон за правата на домашните духчета. Сега трябваше да ги третира с уважение, дори да им плаща заплата. Не че го бъркаха парите но от години наред имаше подобни слуги и сега някой му налагаше друго. 
-Извинете господине но трябва да тръгвате...

В първите няколко секунди се зачуди, за какво му говореше. Но след това се сети за важното събитие. Изправи се рязко, като подаде чашата на малкото създание, което едва не залитна:
-Този път не палете кухнята... -посочи с пръст и каза, искаше да каже нещо саркастично но се спря- Просто не правете нищо, приберете се... Почивен ден...
Кой по дяволите бе измислил тази глупост. Вървеше ядосано по коридора, докато обличаше красивото си и елегантно сако. Извади само от вътрешната страна една красива тъмно черна пръчка с леки сребристи нишки и я размаха. В следващия миг просто изчезна и се появи на друго място. В уречения ден и час, на тайно място където трябваше да се съберат всички. Един от първите и то умишлено. Всички знаеха къде трябва да дойдат, всичко който искаха да направят нещо. Остана безмълвен въпреки точа че имаше вече няколко от членовете, който бяха дошли вече. 
Дълга масивна маса, тежки столове, всичко доста прашно. Подпря се на гърба на един от столовете изчаквайки търпеливо всички да се съберат. С другата ръка провери само колко е чеса по своя златен часовник, който винаги е бил с него, красива семейна реликва.
Thierry Beaufils
FC : Tom Cruise
Брой мнения : 7
Thierry Beaufils
Сря Яну 06, 2021 6:22 pm
Кристалната топка се изплъзна от пръстите на Кейти, а пукотът на сферата се разнесе из зловещото имение.
- Опа. - изломоти аврорката, не особено впечатлена от раздразнените погледи.
Никога не се бе прехласвала по блестящите топки на шарлатани, важащо и за мъже, и за пророчици. Кейти подритна парченцата, с видима погнуса и се настани до един леко нелицеприятен мъж. Ето това не бе успяла да разбере през всички години, като аврор, осъзнаваше намеренията и поривите на черните магьосници, по- специално смъртожадните, но така и не схвана, защо, трябваше да акцентират над злобата и агресията си, чрез къпане един път в седмицата и ровене по кофите за парцали. Или пък някъде на Диагон али имаше кутия с надпис "ПОМОЩИ ЗА ЗЛОЧЕСТИ СМЪРТОЖАДНИ, ОСТАВЕНЕ СТАРАТА СИ СВАТБЕНА МАНТИЯ - ТУК"? Кейти си кимна одобрително, решена, че това може би е най- доброто предположение, което задължително трябваше да се провери за достоверност.
Кейти бе твърде съсредоточена в мислите си, съвсем съзнателно, игнорирайки недружелюбните погледи. Хубавото на смъртожадните е, че бяха достатъчно отчаяни да 'и се доверят, а лошото - помнеха, че повече от половината са падали под ударите на пръчката 'и. Голяма част стискаха зъби сърдито, а буреносни облаци се рееха над главите им.
Тери.
Погледът на Хууч се впи в бледото лице. В главата 'и започваха да се появяват хилядите фейлове с неговото име, но за голямо съжаление, истинската гонка, с нахакания чистокръвен, бе започнала малко след нейното отстраняване. Нещо в него не 'и харесваше, силни думи когато останалата част от компанията е на минус, по скалата от едно до пет. Той бе като ходещо олицетворение на...смъртта може би? Не, не. Безгранична апатия. Омраза. Мъст. Миришеше на доживотен затвор в Азкабан - ако боговете бяха в добро настроение.
- О, килотите на Мерлин, каква е тази атмосфера тънеща в агония? Трябва ни малко...светлина. - изкиска се Кейти, запращайки светлинни кълбета към всички краища на стаята.
Осветени от белите сфери лицата бяха по- грозни и криви от всякога. Може би на свещи беше по- приемливо.
Katie Hooch.
FC : barbie ferreira
Група/Раса/Класа : Order of the Phoenix agent | Deatheater
Summary : Дисциплинарно уволнен аврор, заради твърде жестоките си методи на работа. Не понася хора и обича коняк.
Брой мнения : 9
Katie Hooch.
Чет Яну 07, 2021 9:46 am
Знаеше, че Тиери няма да избере лъскаво място за срещата им, ала напластеният прах по огромната маса и висящите паяжини й дойдоха в повече и Ноеми инстинктивно сбърчи нос, докато токчетата й потракваха по дървения под. Отмести един от последните столове, на метри разстояние от него, срещу някаква непозната с абаносова коса и прекалено детинско изражение за вкуса на Смъртожадната. Ноеми бе чакала с нетърпение подобно събрание – имаше усещането, че обединението на черните магьосници и нарастващата им сила, щяха да се изплъзнат под носа им и да ги превърнат в жалки отрепки пред Ордена, който - по слуховете, достигнали до Ноеми, работеше усилено по отношение унищожаване на черните редици. Тя не се страхуваше, бе вкусила един път победата под ръководството на Тиери, не се и съмняваше, че ще се случи отново и на лицето й се бе изписала горделива гримаса, докато наблюдаваше влизащите в помещението.
Непознатата насреща й я смущаваше с втренчения си поглед и Ноеми стисна пръчката си изпод черния плащ, готова да я запрати в другия край на залата. Бе се отказала от мъгълските си дрехи и пепеляворусата й коса изпъкваше неестествено върху  тъмния цвят на робата. Устните й се извиха в подигравателна усмивка, щом видя как жената насреща й се оглежда любопитно, сякаш се опитваше да запомни лицата на всички около нея.
Имаше нещо съмнително в нея, нещо неопределено, ала Ноеми бързо се разсея, когато долови неговото присъствие. Единствено Ейдън можеше да забележи лекото зачервяване, плъзнало по шията й, постепенно спускащо се по двете страни на лицето й. Спомени от предишната нощ, съчетани със спомени от миналото, се увиваха едно в друго, смесваха се, караха я да полудява. Неудобството й ясно си пролича, когато високият мъж отмести стола, съседен на нейния, а когато наклони глава до ухото й, Ноеми вече искаше да избяга.
- И днес ли си решил да ме тормозиш? – подхвана, изграждайки си мислено защитна стена, за да не му позволи да види слабостта й. Отново.
- Виждаш ли тази отсреща? – не изчака потвърждение от негова страна и продължи – изглежда ми подозрителна.
Знаеше, че и той го бе видял, но за разлика от Ноеми никога не бързаше в преценките си и обмисляше до влудяващи подробности следващите си ходове.
noemie o'brian.
FC : margot robbie
Група/Раса/Класа : deatheater/pureblood
Summary : дете на богато, чистокръвно семейство, Ноеми винаги е проявявала смъртожадните си наклонностти; отдадена на каузата на Черния лорд, свръхамбициознна, студена към околните и предана към общата цел за унищожение на Ордена;
Брой мнения : 10
noemie o'brian.
Чет Яну 07, 2021 10:53 am
С уверена крачка прекрачи прага, който го пренесе през времето като портал. За миг забрави за Азкабан и миризмата на мухъл, замести ги чувството за приемственост, макар да се бореше с факта, че хора като него не биха могли да принадлежат където и да било. Въздухът бе застоял, подобно на обстановката. Едва не кихна от прахта покрила античните мебели. Спомени за величие навестиха съзнанието му. Кръвта,носеща гените на линия от Смъртожадни, закипя, за да му припомни, че Азкабан е цената, която с удоволствие плати. Кимна с уважение към съратниците, които вече бяха заели местата си. Прокара пръсти по орнаментите, ръчно издълбани в дървената облегалка на стола, ала преди да го е издърпал погледа му попадна върху познато лице.
Забеляза червенината, избила по бузите й и това му достави удоволствие. Ефектът му върху нея сякаш никога нямаше да избледнее.
Когато тя се приближи, Ейдън елегантно издърпа стола до неговия и я приветства с жест.
-Ще се въздържа, все пак сме професионалисти! - Усмихна се леко и сякаш намигна, или така й се стори? Нямаше да й даде повод да се представи в лоша светлина, в това можеше да е убедена.
Не погледна към персоната, която визираше, но сам бе забелязал присъствието й. Не се притесняваше, защото се бе научил да не разчита на картите в ръката на съотборниците си. Въпреки общите цели и разбирания, които споделяха, не случайно ги наричаха Смъртожадни. Ноеми от своя страна бе по-импулсивна както в действията си, така и в презумциите, които правеше.
-Инстинктът ти е безпогрешен както винаги..-Тя сама можеше да довърши изречението в ума си. Езикът на тялото й издаваше колко е напрегната, ала едва ли някой друг я познаваше толкова добре, че да забележи. Ейдън премина по потупващите върху масата й пръсти, за да й напомни, че няма повод за притеснение, ала в следващия миг осъзна колко е сгрешил.
Не успя да скрие изненадата в очите си, Ноеми го погледна учудено, не бе свикнала да е свидетел на подобни реакции от негова страна.
В другия край на стаята, на път да прекрачи прага стоеше въплащението на думата "катастрофа" . По-малкия от братята Ейлиг махна с ръка на брат си, тъкмо преди всички други да са забелязали присъствието му. На устните си бе лепнал онази измамна усмивка ,като малък си я слагаше винаги щом Ейдън щеше да обере гнилите плодове на подвизите му. За миг на Ейдън му се прийска да го изхвърли със заклинание от залата, ала това не би могло да се случи незабелязано и единственото, което му оставаше е да се надява, че този път Каел ще се държи подобаващо.
Aiden A.
FC : Jared Leto
Група/Раса/Класа : Deatheater
Summary : 'Той е истинска легенда, икона, постолат.Най-известният престъпник в магическия свят.'
Aiden A.
Чет Яну 07, 2021 2:33 pm
С всяка крачка, с която напредвах към вратата в дъното на коридора, обувките ми ставаха все по-прашасали, като че ли моите крака бяха единственото нещо докосвало проснатия по пода килим за последните няколко години.Липсата на адекватно осветление обаче, благоприятстваше за прикриването на немарливостта на обслужващия персонал тук.Дори да скриеш някой труп зад огромните черни завеси, вероятно след година-две ще го намериш на същото място...Е, поне това, което ще е останало от него.Въпреки всичко, тези дребни недостатъци не пречеха на еуфоричното ми настроение.Устните ми неволно се бяха извили в носталгична усмивка, предизвикана от малкото останали спомени от детството ми, които сега изплуваха в съзнанието ми, докато крачех сред напуканите стени.Почувствах се точно, като едно време, когато самият Лорд Волдемор властваше над Нортхолд...над целия свят.Утопични времена бяха,но...Очилатият белязан мазол трябваше да се пръкне и да провали всичко.

Захласнатото ми по минали спомени внимание беше издърпано обратно в настоящето от  мъжка фигура, препречила вратата, зад която имах намерение да се озова.Въпросният изобщо не беше забелязал присъствието ми, което ми даде възможност да го изуча с поглед за няколко секунди, в които бях застанал неподвижно на няколко крачки от него.Въпреки че, не виждах лицето му бях убеден, че го виждам за първи път.Нов член?Възможно..Напоследък Тиери запълваше стремително редиците на Смъртожадните, сякаш за негово собствено спокойствие, като че ли тези отчаяни боклуци, които подбира под дърво и камък ще го опазят от ударите на Ордена.Аз лично предпочитам качеството, пред количеството.Например този тук, пред вратата...Какво правеше?Беше се надупил към коридора, за да може любопитният му поглед да проникне през ключалкат и непрекъснато се въртеше ту-вляво, ту-вдясно, вероятно за да увеличи радиуса на полезрението си.Приближих го максимално безшумно, както правят хищните котки в саваната, когато дебнат плячката си.Стоейки на милиметри зад него се зачудих, дали такъв некадърник заслужава да бъде превърнат в хлебарка, или просто убит, но в крайна сметка реших да не съм толкова първично импулсивен.Сграбчих го за сакото, а с другата ръка за яката на ризата, след което го издърпах леко назад, колкото да имам достатъчно разстояние, че да го засиля отново към вратата.Оказва се, че хорските глави са идеален таран – челото му се издумка звучно в масивното дърво, принуждавайки двете крила на вратата да се разтворят.
а твое място не бих си оставял задника така уязвим, не се знае кой ще дойде отзад. – пляснах го здраво по врата, сякаш срещата с вратата не му беше достатъчна. –Как се казваш? – сега, като го виждах, лицето му ми се стори адски познато, но мозъкът ми не успя да възпроизведе име.
-К-к-каел...- младият мъж избягваше очния контакт с мен, а докато си търкаше челото, установих, че ръката му дори не е жигосана с белега на Смъртожадните.
-Тоест никой. – рязко се завъртях на пети, тотално загубил интереса си към този нов безполезник.
Присвих очи, оглеждайки масата намираща се в другия край на залата.Погледът ми се засече с този на Тиери, който постоянно поглеждаше към часовника си, сякаш ще изтърве Новата година.А може би просто искаше да се изфука със скъпата си дрънкулка.Откровено от такива вироноси богаташчета ми се обажда язвата.Побързах да си отклоня погледа, преди да е забелязал погнусата във физиономията ми, а то на какво се натъкнах! Кейти Хууч! От трън, та на глог.Стиснах юмруци така силно, че чак кокалчетата ми защракаха, като по ноти и бързо се приближих към нея с най-гневното си изражение, което може да си представи някой.Сякаш всеки момент щях да й откъсна главата, а честно да си призная истината беше точно такава.Едвам се сдържах да не отпрепарирам шийните й мускули с голи ръце, така че да мога спокойно да сграбча гръбначния й стълб и да го изтръгна от хилавия й торс, за да го окача, като тотем на врата си, но...Всичко с времето си.Щом е решила, че ще го играе театрална актриса, нека и аз се включа в постановката.Все още не бях казал никому за продажната  двулична изменница, но за сега не смятах да избързвам.Исках да видя до къде ще стигне тази досадна муха, защото колкото и да жужат навред, рано или късно биват заплетени в паяжината на някой паяк.А това щеше да стане съвсем скоро, лично щях да се погрижа.
Издърпах стола точно до нея, задявайки с него уж неволно коляното й.Жената ме изгледа озлобено, сякаш очакваше извинение, но да се радва, че все още не съм й разбил главата в масата.
-Какво е това? – очите ми бяха силно подразнени от ярка светлина, идваща от светещите кълбета реещи се из ъглите на залата.
Моментално извадих пръчката си, което сякаш накара някои от присъстващите да потръпнат.Замахнах към тавана, при което светещите кълба се разбиха на хиляди парченца, зазвънявайки с нежна мелодия по пода.
-Така е по-добре.Лицата ви не са особено приятни за гледане, че и в такива детайли. – седнах до Хууч, а коментарът ми умишлено бе насочен имено към нея.
Samael
FC : Stephen James
Група/Раса/Класа : Смъртожаден
Брой мнения : 5
Samael
Samal Chan
Чет Яну 07, 2021 3:12 pm
Надяваше се, че с приемането на властта от Тиери щяха да се преместят в някое скъпо, луксозно имение, където щяха да похапват ексцентрични десерти, почти предвкусвайки буржоазията в тях. Познаваше го, все пак бяха завършили в една и съща година, пък и бяха колеги слидеринци. Чупливите коси на Тиери блестяха като сребро от първите чинове, подобно на всички деца на фамилията Бофис. Не се харесваха особено, тъй като и двамата претендираха за титлата "отличник на випуска". В крайна сметка, неспособността на Евърет да се задържи на метла за повече от две минути преди да целуне зелената трева, му оказа лоша шега. Едвам завърши по "Летене", а ситуацията се влоши когато преподавателката разбра, че Кейти се е опитвала да му дава магически стимуланти за изпита.
За жалост, отново бяха в Нордхолд, иронично, активиращ алергията на Евърет по всички параграфи. Атмосферата бе твърде приглушена, дори в сравнение с последното тягостно събрание на Ордена на Феникса, на което му се наложи най-демонстративно да изяде страница от "Пророчески вести", загатваща че Бриана е смъртожадна. Огледа масата нервно, констатирайки че любимото му място до Кейти е заето от Самаел, чиито поглед страховито се стрелна към подсмърчащия Евърет. Гледаше го странно след атаката над дома му, но със сигурност очите му не бяха изпълнени със съчувствие. Настани се до мъжа въпреки волята си, успокоявайки се, че поне бе на ръка разстояние от Кейти.
Усещайки скъпия парфюм на Тиери му се догади, оставяйки спомените да нахлуят. Ароматът бе елегантен, със сигурност, но... Е, в шести курс изпи цялото шишенце, което бе намерил в багажа на богаташчето, докато най-добрите му приятели крещяха "CHUG CHUG CHUG". Все още усещаше пиперливия вкус по устните си.
- Псссст.... Псттт.... Кейти... ПСССССТ. - Евърет изпъна гръб, подпирайки стола единствено на задните му два крака, така че да може да погледне към момичето - ПССССТ.
Всички присъстващи обърнаха неодобрителни погледи към Лексингтън, който, в отговор, единствено успя да кихне драматично, почти изпускайки ъгъла на масата, на който се крепеше. Е, поне най-накрая Кейти бе извърнала глава към него.
- Това е Ноеми Обрайън. - прошепна тихичко, преди да кихне отново - Боже мой. Представяш ли си? Никога не съм бил толкова близо до известен човек.
Кейти прибели очи и извърна поглед напред, крайно незаинтересована от монолога посветен на блондинката. Евърет въздъхна тежко и остави предните крака на стола си най-накрая да тупнат на пода. Защо всички бяха толкова ядосани тук? А, да, по принцип им даваха поне да се почерпят с малко вино, но започваше да мисли, че Бриана просто е настоявала за алкохол. Сега, когато я нямаше, залата оставаше призрачно притихнала и лишена от драматизъм.... или може би бе закъснял за скандалите, пристигайки на време за резултатите от тях.
Everett Lexington
FC : Hale Appleman
Summary : Charms teacher at Hogwarts | a Gemini mess | has a mouse named Professor Ratatat | smokes too much | colorblind
Брой мнения : 37
Местожителство : HOMELESS
Everett Lexington
Чет Яну 07, 2021 7:13 pm
-„Не ми влизай в стаята и не ми пипай нещата!..Не пий вода от аквариума с риби!...Не излизай от вкъщи, докато не се прибера!” ... – иронизираше Каел, опитвайки се да докара едно към едно гласа на по-големия си брат. –Как ли пък не?!Да не съм на десет, че да се подчинявам?! – младежът ругаеше ядосано и за по-голям драматичен ефект реши да изрита една пръчка, която пък взе, че се оказа корен на дърво и гневният тон на Каел веднага се смени с едно изнежено стенание.
Тук в гората, където нямше жива душа - или поне така се надяваше той – можеше спокойно да излее чувствата си, без да се опасява, че ще бъде нахокан.Едва ли би се осмелил да повтори целия този монолог в лицето на Ейдън, но тук сред буболечките се чувстваше недосегаем.А къде всъщност се намираше?Дори самият той не бе убеден, тъй като навсякъде, където осветяваше с пръчката си имаше само дървета.Може би, ако беше послушал брат си, сега Каел щеше да си седи вкъщи на топличко и да пие горещ шоколад, но вместо това инатът му го доведе тук, в калта.Определено щеше да е по-лесно, ако просто можеше да се магипортира, но уви, освен да го играе фенер, друго с тази пръчка почти не му се получаваше.
И все пак знаеше, че Нортхолд е някъде тук, а беше убеден, че брат му е там, просто защото беше пуснал едно ухо в стаята му по-рано.По същия „случаен” начин бе разбрал за тайното събрание на смъртожадните и бе решен, че мястото му е именно там.Нали точно такъв искаха да бъде цялото му семейство?Самият Каел нямаше ни най-малка представа в какво бе на път да се забърка, но пък това изобщо не му пречеше да крачи уверено към новото си призвание.
Уверено, докато не съзря Нортхолд, извисяващ се величествено на върха на един хълм.Имението изглеждаше напълно необитаемо или по-точно не от живи същества.Същинска къща на ужасите.Стомахът на младия Ейлиг се сви от притеснение, а звучното му преглъщане разсече мъртвешката тишина.
-А, не...Не,не и не!Няма да съм следващите „Хензел и Гретел”! – понечи да поеме обратно през гъстата гора, но в същия момент се разнесе свиреп животински вой, някъде съвсем наблизо.
Каел застина на място, буквално му се прииска да си зарови главата в калта, но реши, че няма да се принизява до нивото на един щраус.И просто побягна към страшната съборетина, която вече, сравнена с мрачната гора му се струваше, като безопасно убежище...
Очакваше да има стража на портата, но в последствие установи, че няма дори иконом.Представите му, че ще го посрещнат с питка и аплодисменти бързо се изпариха щом се озова вътре.
-Ехо-о-оо-о. – стараеше се да не вдига много шум, затова по-скоро шептеше, но гласът му все пак се понесе нагоре по стълбището.
Скръсти ръце в очакване на някакъв отговор, но реши, че ако продължи да чака просто ще прашаса, както всичко останало наоколо.Затова тръгна след ехото на гласа си, нагоре по стълбището.В дъното на коридора на втория етаж забеляза черен силует, което го накара да се скрие веднагически зад масивното перде.Сърцето му започна да тупти тахикардично, а ръката му се озова върху устата, за по-сигурно, че няма да изпищи без да иска.Изчака в укритието си, докато не забеляза в процепа между пердето и стената въпросната фигура, която пое към горните етажи.
-Ама защо се крия?Тук съм сред свои! – събрал меча смелост, Каел се показа иззад пердето.
Взе най-гениалното решение в онзи момент, а именно да тръгне след човека с черна мантия.Като мишка се затътри след него, криейки се зад масивните колони и учудващо за самия него бе успял да остане незабелязан.Непознатата особа в крайна сметка изчезна, затръшвайки една огромна врата след себе си.Естествено, Каел трябваше да надникне, за да се увери, че е напълно безопасно да влезе.
-Не може ли да е малко по-светло? – мъжът мърмореше под носа си, опитвайки се да съзре поне нещо през миниатюрната ключалка.
Последвалите събития се случиха толкова бързо, че младият Ейлиг дори не осъзна какво точно се бе случило.Когато се опомни главата му здраво пулсираше от болка, а пред него стоеше висок, татуиран мъж.Някой друг, например брат му, би побеснял, ако някой използва главата му, за да си отвори вратата, но Каел...При вида на този краката му омекнаха, а погледът му започна да шари наоколо, за да открие подходящо място да се скрие.За негово огромно облекчение, татуираният мъж не прояви особен интерес към окаляната му особа.Щом този побойник се разкара от погледа на Каел, сега вече можеше да огледа пространството.Лъч светлина, топлина, щастие...Направо ураган от облекчение заля младия магьосник щом съзря брат си тук.Ейдън бе в компанията на Ноеми, всъщност имаше доста хора тук, но никой не го бе забелязал.А не...Ейдън току-що бе фокусирал малката напаст.Каел се усмихна с най-идиотската си усмивка и се затътри към него.
-Боже Господи защо никога не си ми казвал, че този проклет Нортхолд е толкова далеч?Трябваше да си обуя гумените ботуши, а виж ме сега – съсипах си обувките! – посочи крачолите си, оцапани почти до коленете и започна да търка черните си, официални обувки  в килима. –Здравей, Ноеми, готина мантия...Я, чакай всичките сте с такива!Аз от къде...
Брат му го изрита в глезена, за да се спре, или поне да намали децибелите, защото всички наоколо чуваха небивалиците, които ръси.
-Оу, да.Съжалявам, млъквам.... – издърпа един стол, ама по-скоро го изсурка, вдигайки още повече шум, при това още по-дразнещ за околните. –Само малко...извинявай! – ужасното стържене на столове продължи, но този път бе столът на Ноеми, който остърга дървения под.
Каел бе избутал русата жена леко встрани, така че да може да се настани между нея и Ейдън.Сякаш други места нямаше.
-Е, някой ще ми разкаже ли какво следва?Или първо ще вечеряме? – усмихна се широко на един русоляв мъж, заел челна позиция зад масивната маса.
Kael A.
FC : Chris Wood
Група/Раса/Класа : Death eater
Summary : Част от много древен и могъщ род тъмни магьосници,но за разлика от фамилията си, Каел изобщо не го бива в магьосничеството.Срамувайки се от бездарния си син и за да запазят репутацията си неопетнена, семейството му го принуждават по време на обучението си в Хогуортс да се идентифицира под друго име и друг външен вид. След завършването, по презумпция трябва да стане част от смъртожадните, но дали в редиците им има място за страхлив, непохватен и бездарен магьосник, какъвто е той? Тайно е привърженик на мъгълския живот.
Брой мнения : 2
Kael A.
Пет Яну 08, 2021 11:17 pm
Главата беше започнала много силно да го боли, нямаше представа, защо някой хора са тук, дали искаха да са тук и като цяло... Въздъхна дълбоко и прихвана челото си с глава. Нуждаеше се от някакви хора но на каква цена. Дали нямаше да го предадат, дали нямаше да провалят плановете му. Искаше силно успеха и щеше да заложи главата си, парите и дори живота си, ако се налагаше за тази кауза. 
Остави всички да се съберат, лека полека, като ги наблюдаваше с престорена усмивка, която само той си знаеше, че е такава. Умееше много добре да играе, иначе нямаше да е жив до сега. Само красотата и парите не му бяха достатъчен залог. 

-Моля всички да се настанят удобно. Съжалявам за мястото... 

Просто беше проверка дали, ще дойдат до тук. Дали бяха готови на всичко дори да се наврат в подобна дупка. Щеше да ги изпитва през времето по няколко начини, за да види дали са верни на каузата, на неговия господар. 

-Няма да се представям, защото това не е важно в момента. Имаме много по голям проблем и това е вашето бездействие и удобство, което съм тук да ви наруша. 

Присви очите си не седна, а подпря двете си ръце на огромната маса. Погледа му беше изключително строг, можеше да прочете мислите на всички, дори и да си мислеха, че имат защита или, че самия той е достатъчно глупав, защото има пари, за да не използва правилно мозъка си.

-Бездействие от години наред. Крием се като мишки на подобни места. Огледай те се! Да... Хубаво се огледайте. -да де им време, като тръгна около маста-  Такава съдба ли искате и за напред, защото това ни очаква след няколко години...

Спря и се върна на мястото си но остана все така прав:

-Магьосници се смесват с мъгъли, мъгъли учат в училище с хилядолетна история, домашни духове, елфи и какви ли не твари, придобиха повече права от нас. Истински крах ни очаква и то съвсем скоро, хилядолетна история, дълги родове и личности, ще бъдат убити, изтрити и забравени от нашето безхаберие и мълчание. Не се борим, не правим нищо. А, знаете много добре, какво би било решението на тези проблеми. Само че се изисква от нас първо да направим нещо в замяна. Трябва да върнем нашия предводител, защото само той всяваше страх, само той можеше да поведе всички смирени глави, да им даде сила. Да спре този крах и да удари по слабите звена. 
Делфи загуби живота си в опит да върне нашия лидер. Да! Нека наведем глави, защото тя имаше смелостта, да направи много повече от нас. А, повечето стояха спокойно и продължиха, с скучния си живот. Нека не превръщаме смъртта и в напразна битка, нека тя да е била началото на нашия път. Нека от тук насетне да правим всичко по силите, да довършим до край, започнатото от нея. 

Седна бавно на стола, като не ги изпускаше от поглед:

-Трябват ни идеи, трябват ни решени, трябват ни доброволци, трябват ни искрено отдадени хора. Очаквам днес и сега да ми покажете една част от това, на което сте способни, на което сте готови. 

Кратка пауза за да им даде право да осмислят нещата:

-Някой да мислят, за идеи. На други давам идеята да помислят къде е дневника на Делфи?
Thierry Beaufils
Thierry Beaufils
Пон Яну 11, 2021 9:35 pm
Ейдън не бе фиданка, която морският бриз може да разклати лесно. Търпението му бе желязно и това бе причината да не полудее като повечето затворници попаднали в жестокия Азкабан. Но страховитите Диментори не можеха да стъпят и на малкия пръст на Каел Ейлиг. Той бе мощен ураган, притежаващ силата да разруши каменните основи на Ейдън. Всеки негов дъх крадеше кислород от дробовете на по-възрастния и по-отговорен брат. Великия Смъртожаден бе видял много през живота си, но сега очите му не вярваха, че Каел обитава същата зала, може би защото се молеше на всемогъщия Лорд всичко това да е просто нелепа шега.
Идеше му да се плесне по челото щом Каел застърга античния под с краката на стола си или по-скоро да плесне него, с друг стол.
Стисна ръката му толкова силно, че пръстите му оставиха сини отпечатъци по кожата му.
-Ще те убия! - Просъска през зъби, докато актьорски се усмихваше така, сякаш приветства брат си към почетния клан. -Silencio! -Пръчката му невидимо заигра под масата и остави Каел без дума, за жалост заклинанието имаше временен характер.
Сега вниманието им бе насочено към Тиери, ала Ейдън не бе особено концентриран в думите му. Вместо това в ума му кънтеше разговора му с  Ник за Забранената книга .
-Ако позволите, бих искал да взема думата! -Ейдън се изправи, за да събере вниманието на всички присъстващи. Пропусна формалности от рода на "привилегия е да седя на една маса с вас", защото не му прилягаше на амплоато, пък и се съмняваше в половината от присъстващите . Вместо това продължи по същество. -Наскоро проведох разговор с Ник и той ми разказа за Забранената книга. Другото име на четивото е Книгата на Лете. Преди да обясня нейното предназначение накратко ще разкажа за самата книга.
-Предполагам всички сте чували за Флавиус Белби*, единственият познат магьосник оцелял след среща с Латифолд**. Въпросния късметлия бил  в Папуа Нова Гвинея, но това, което не е известно на всички е истинската причина за неговото пътешествие, а именно Книгата на Лете. В гръцката митология Лете е реката на Забравата, водеща до царството на Хадес, само, че ние не сме се събрали да обсъждаме урок по история. Книгата съдържа необходимото знание да върнем към живот 'Онзи, чието име не бива да се споменава' -Използва това определение на техни предводител само, за да усили ефекта от направеното откритие. -Книгата е пазена от Латифолди и вероятно има значителен брой препятствия, които възпират нейното присвояване, но мисля, че тук сме се събрали магьосници, които нищо не може да спре! -Устните му се килнаха в доволна усмивка и той зае мястото си обратно на стола, давайки време на съратниците си да осмислят казаното до момента.

*Flavius Belby (1715 - 1791) was the only known wizard to survive a Lethifold attack
**The Lethifold (also known as the Living Shroud) was a carnivorous and extremely dangerous magical beast.
Aiden A.
FC : Jared Leto
Група/Раса/Класа : Deatheater
Summary : 'Той е истинска легенда, икона, постолат.Най-известният престъпник в магическия свят.'
Aiden A.
Вто Яну 12, 2021 9:08 am
Скоро Ейдън не беше единственият фактор, който разконцентрираше Ноеми и я отвличаше от главната й цел - малкият брат от фамилията им влетя толкова шумно и бурно, че не остана незабелязан от нито един Смъртожаден на дългата маса. Някои се подхилваха подигравателно, други цъкаха с език, нейното изражение се бе вкаменило, защото много добре знаеше на какво е способен Каел.
На хаос. И унижение. За жалост не само потъпкваше собствената си гордост, а не малко пъти и тази на Ейдън и Ноеми. Преди години тримата прекарваха значително време заедно и русата Смъртожадна се бе запознала със странните привички на магоьсника, които граничеха с чиста проба лудост. И сеге не бе изневерил на природата си и Ноеми се молеше да не ги забележи или поне да не направи нещо глупаво по техен адрес – достатъчно време бе отделила да си изгради репутация и нямаше да му позволи да я съсипе. Не и сега, когато бе толкова близо.
Погледът й бързо засече този на Самаел, както и безмълвната размяна на реплики между него и подозрителната тъмнокоса, ала се налагаше да натика засега безпочвените си съмнения на дъното на ума си. Защото най-отгоре плуваше идеята как точно и безболезнено да се отърват от Каел. От присъствието му, имаше предвид.
Съдейки по напрегнатата фигура на Ейдън, вероятно изпитваше подобен нюанс емоции и за първи път от много време Ноеми го съжали. Не си позволи да хване ръката му в своята, както правеше преди. Ала пръчката й бе в готовност да закопчае устата на младия досадник.
„Ноеми, готина мантия“
Млъкни, Каел, млъкни – повтаряше си като мантра, но мъжът ги приближи и нагло се настани помежду им, принуждавайки Ноеми да дръпне парче плат от робата си, върху което си бе настанил така известния задник. Изпуфтя раздразнено и тъкмо тръпнеше в неспокойствие каква глупост ще избълва още устата му, усети лекото пощипване на заклинанието на Ейдън, което превърна Каел за следващите няколко минути в мълчалива купчина от плът и кости.
Тиери вече бе влетял в залата, настанявайки се на челна позиция, и всички шушукания затихнаха. Ноеми можеше да закълне, че бе чула името си, изречено от един симпатичен мъж с щръкнала коса в другия край, но вероятно изтормозеното й съзнание си правеше шеги с нея.
Вниманието й бързо бе съсредоточено към речта на лидера им. От време на време с Ейдън пускаха по едно Silencio към Каел – ако издържеше речта, щеше да е цяло чудо.
Учудването си, когато Ейдън се изправи и привлече вниманието към тях, успя да скрие под години тренирано хладнокръвно и безизразно изражение. Но вътрешно изгаряше от гняв – защо не й бе казал какво знаеше? Защо не й бе споделил за Книгата? От кога по-точно знаеше и колко Азкабан бе променил същността му?
Ноеми не се присъедини към възторжените усмивки, които останалите му изпращаха.
- Как точно очакваш да стигнем до книгата, Ейлиг? – подхвана Ноеми, без да мърда от мястото си, единствено леденият й поглед вцепени Ейдън, макар глупавото гледащия Каел помежду им донякъде да караше ситуацията да изглежда комична.
- Как очакваш да направим и една стъпка, без Орденът вече да е разбрал за плановете ни? Не знаеш какво ни чака, обричаш повече от половината на явна смърт. Азкабан вероятно е промил мозъка ти.
noemie o'brian.
FC : margot robbie
Група/Раса/Класа : deatheater/pureblood
Summary : дете на богато, чистокръвно семейство, Ноеми винаги е проявявала смъртожадните си наклонностти; отдадена на каузата на Черния лорд, свръхамбициознна, студена към околните и предана към общата цел за унищожение на Ордена;
Брой мнения : 10
noemie o'brian.
Вто Яну 19, 2021 9:20 pm
Времето се точеше отвратително бавно.
Кейти не успяваше да се съсредоточи нито в небивалиците на околните, нито в захласа по бляскави личности на Евърет, какво остава за безвкусните коментари на малкия Сами. Погледът и си оставаше впит в Тери. Студени тръпки полазваха по тялото 'и. Имаше нещо грешно в него, нещо което не беше както трябва. Хууч тръсна глава нервно и се опита да обърне внимание на цялата суматоха.
Аврорката я обзе силно самосъжаление, когато из главата 'и се залутаха мисли от типа на "Глупак, до глупак, не вярвам, че някой ми е давал заплата за да ги ловя, просто трябваше да им дадат по един обектив и микрофон - толкова себични и егоцентрични бяха.". Цялата ситуация бе нелепа, приличаше на семейна сбирка, на една голяма и неприятна фамилия, която ще завърши със сълзи, разводи и някое друго Круцио. Можеше да се напише книга. Дали пък беше късно Кейти да смени направлението си и да се отдаде на жълти колонки в Пророчески вести? Със сигурност щеше да печеливи повече от колкото от вършенето на благодорни дела.
Латифолди.
Името изтръгна Кейти от размислите 'и. Тази сбирщина бе по- побъркана от колкото би могла да си представи, какви приказки за лека нощ им бяха чели майките им?
- Латифолди...просто чудесно, след това удряме по едно уиски с някой сфинкс и можем да се отдадем на почивка в Тайланд, шансът да срещнеш жена там е по- голям от колкото Латифолди да те остави да вземеш дневника. - изсмя се Кейти с хриптящ глас и изгледа навъсено тълпата. - За такива начинания се изисква екипна работа, тумба самохвалковци не върши работа.
Мадам Хууч не криеше презрението си към смъртожадните. Като жена таяща уважение към всеки, дали зъл, дали добър, те не се впискваха в картинката. Последователи, изменници, лъжци, крадци. Човек започва да се чуди, дали толкова искаха да се върне Господарят, или просто не познаваха друго съществуване?
Katie Hooch.
FC : barbie ferreira
Summary : Дисциплинарно уволнен аврор, заради твърде жестоките си методи на работа. Не понася хора и обича коняк.
Katie Hooch.
Чет Фев 04, 2021 11:02 pm
-Прекратете с глупостите и караниците! 
Имаше чувството, че все едно събра деца от дъската градина. Най вероятно емоциите и какво ли не все още кипяха в тях. И неговите бълбукаха от вътре но се бе научил да ги влияе много добре, защото ако не го правеше, нямаше да стигне никак далеко. А, той искаше постижения извън пределите дори на магическия свят.
-Госпожица Хууч е много права, за това трябва отборна работа, много планиране, дори тренировки, още идеи и много други неща, който постепенно, ще се изясняват или появяват. Както се казва, приятелите близко, а враговете още по близо. Ослушвайте се, печелете си довери, без да се набивате на очи. Искам всеки, който научи някаква информация, да я докладва лично на мен. Не използвайте посредници!
Застанал отпред пред маста, за да вижда всички, скръсти ръце подобно на молитва но ги отпусна отпред пред тялото, изящната му бяла кожа изглеждаше, като направена от мрамор, като чели не бе роден, а сътворен. Нямаше нищо в него което да не бъде перфектно наредено или самия той нямаше никакви дефекти. А и егото му също толкова високо напълно подплатено.
-Задачи имат госпожица Хууд и господин Лексингтън да намерите местонахождението на книгата във архивите за магически вещи, както и всичко друго което може да ние е полезно. 
Обърна се към тях докато им говореше, а след това отново погледна към цялата маса:
-От всички останали, искам идеи. Всеки от вас има таланти използвайте ги, разумно и печелете познати, както и доверие но бъдете разумни. Не разкривайте нищо...
Трябваше да им го подчертае:
-Скоро ще имаме нова среща. Благодарен съм ви, че бяхте тук. Това означава много за мен.-  докосна с ръка гърдите си, където трябваше да е замръзналото му сърце.- Следващия път, че се съберем на доста по приятно място. Пожелавам ви лека вечер и за довиждане ви изпращам с думите. Не всявате паника има време в което, ще дойде времето и за това. 
Thierry Beaufils
Thierry Beaufils
Sponsored content

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите