Welcome
Добре дошли в RP Directory отново. След дълго отсъствие решихме да се завърнем. Надяваме се отново да съберем готини хора, с които да поддържаме живо любимото ни хоби.
the usual suspects aka the staff
Daddy Cool
Luna
Join us?
Нула
hey Brother, there's an endless road to re-discover-enzo matarazzo
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
First topic message reminder :
-Искаш ли нещо?1
-Искаш ли нещо?1
giovanni matarazzo.
FC : Tom Ellis
Група/Раса/Класа : MATARAZZO FAMILY
Summary : HEIR OF THE MATARAZZO FAMILY| PAINTER
Брой мнения : 131
- Аз... ъм... какво имаш като доказателства срещу нея? Чисто професионално любопитство.
enzo matarazzo.
FC : Adam Brody
Група/Раса/Класа : Matarazzo
Summary : lawyer, heir of the Matarazzo family
Брой мнения : 234
Harvard Law. What? Like, it's hard?
-Да не смяташ че ще ти кажа?!А и какво е това мънкане толкова ли сложен въпрос ти зададох?
giovanni matarazzo.
- Какво, не вярваш на брат си ли?
enzo matarazzo.
-Може би...отговори ми и ще разберем.Или нещо ти бречи,братко?
giovanni matarazzo.
- Ъм... да отговоря на какво? Забравих въпроса. Както и да е, не сменяй темата, Джовани.
enzo matarazzo.
-Забрави или не ти е удачен?Не сменям темата ти го правиш,а знаеш,че мразя да го правиш.За това ще ти повторя въпроса да видиш,че брат ти все още е човек.Нима има някакви лични чувства,които ти пречат да вземеш страна,братко?Отговори на брат си.
giovanni matarazzo.
- Да, естествено. Имам толкова много лични чувства. Ти си ми брат, все пак.
enzo matarazzo.
-Само толкова ли!?
giovanni matarazzo.
- Намекваш ли нещо? Просто говори направо. Животът ти щеше да е много по-лесен ако спреш да играеш игрички поне за секунда.
enzo matarazzo.
-Може би.А защо самият ти не го сториш и не сложиш картите на масата,брат ми.Бъди честен с мен или адвокат не познава това качество.
giovanni matarazzo.
- Искаш честност от адвокат? Какво очакваш да ти кажа? Подозирам, че сме на една страница, както винаги, но типично за това семейство ще се правим на ударени.
enzo matarazzo.
-Да,държа на честността ти и да ми кажеш онова,което очевидно премълчаваш,но като гледам никога не си имал смелостта да кажеш онова което трябва да бъде казано криейки с в мишата си дупка.
giovanni matarazzo.
- Миша дупка? Определям се като змията на семейството, колкото и всички да ме подценявахте. Винаги се нагаждам. Но все пак съм ти брат. Искам най-доброто за теб. Не се съмнявай в това. Всичко, което правя е за твое добро
enzo matarazzo.
-Змия,която е готова да се увие около врата ти за да получи желаното.Мислиш ми само доброто,така ли братко?А защо ли не ти вярвам.
giovanni matarazzo.
- А ти не си ли змия, Джовани? Знам, че знаеш. Винаги си знаел. Заради това никога не ме канеше на гости, нито пък ме навестявахте. Нищо чудно, че писмата ми се връщаха.
enzo matarazzo.
-Не голяма колкото теб.И защо да го правя след като нямаше смисъл да го правя ти избра пътя си замина точно след сватбата ми,което не ми направи добро впечатление брат ми.Защото точно тогава?Нима ще плачеш защото не съм ти писал писма ли?
giovanni matarazzo.
- Много добре знаеш, че тези писма не бяха адресирани до теб. Защо се преструваш? Знам какво се опитваш да намекнеш и си толкова прав.
enzo matarazzo.
-Перфектно знам,че не бяха скъпи ми братко,виждайки как най-нагло пишеше на жена ми.Смяташе че няма да разбера какво си правил зад гърба ми с нея ли?За толкова ли тъп ме имаш,Ензо?
-Поне имай доблестта да си признаеш какво си сторил,посягайки на онова което не бе твое,но ти не се посвени и го умърси само и само да задоволиш егото си,че може да имаш всяка жена.За това ли се върна отново,да я откраднеш този път успешно ли?
giovanni matarazzo.
- Ние бяхме деца, но няма как да го разбереш. Да посегна на нещо, което не е мое? Това "нещо", както наричаш съпругата си, бе моя много преди ти да я познаваш. Но скапаните сделки на това семейство винаги са били по-важни от мен.
- Както и да е. Това е минало. Преживях го бързо. Не знам защо изобщо повдигнах темата. Просто ме глождеше от доста време. Наистина не се вълнувам от нея.
enzo matarazzo.
-Това не е оправдание,Ензо бе само преди четири години откакто я остави и връзката ви приключи,не си пораснал много от тогава на акъл да ти кажа само.Твоя но не можа да я задържиш при себе си,неспособен и негоден дори за любов си бягайки,като пълен страхливец.Нима смяташ,че тя би искала подобен мъж до себе си?!Не ме разсмивай.
-Дали?!Преживял си я!?Защо ли не ти вярвам братко,смятайки че отново лъжеш както винаги за да спасиш кожата си,но нека разбия илюзиите ти на пух и прах за нея.Тя не само няма да се върне при теб,но и успешно те е заменила с по-добър.И не визирам себе си,въпреки,че съм страхотен тя предпочита чуждото.
-Дали?!Преживял си я!?Защо ли не ти вярвам братко,смятайки че отново лъжеш както винаги за да спасиш кожата си,но нека разбия илюзиите ти на пух и прах за нея.Тя не само няма да се върне при теб,но и успешно те е заменила с по-добър.И не визирам себе си,въпреки,че съм страхотен тя предпочита чуждото.
giovanni matarazzo.
- Нагъл си за човек омъжил се по сметка. Поне съпругата ми ме обича, а не е с мен на сила. Не би го разбрал, старче. Никога не си познавал чувството, така че трудно ще ти го обясня.
- Какво имаш предвид?
enzo matarazzo.
-Дали и така?Или тя прекалено добре се преструва пред теб.Това,че ти не знаеш,не значи,че никога не съм познавал чувството на любов,братко.
-Каквото чу,нали си умен сети се сам,братле.Или боли да разбереш,че времето ти е отминало,а ти си се надявал на нещо коренно различно.
-Каквото чу,нали си умен сети се сам,братле.Или боли да разбереш,че времето ти е отминало,а ти си се надявал на нещо коренно различно.
giovanni matarazzo.
- Джовани, ако се бях надявал на нещо повече нямаше да се връщам чак след четири години, след като съм се оженил. Казвам ти, че всичко е в миналото. Няма нужда да ми натякваш или да се агресираш по този начин. Не аз съм належащия ти проблем.
- Кажи ми за онзи. Знаеш, че можем да го съсипем. Подобни доказателства са безценни в съда.
enzo matarazzo.
-Силно се надявам да е така,прекалено много предатели има за да е и родният ми брат сред тях,нали?
-Нима смяташ,че ще ти кажа ли?!Каква изгода имаш ти да ми помогнеш или да знаеш кой е той?
-Нима смяташ,че ще ти кажа ли?!Каква изгода имаш ти да ми помогнеш или да знаеш кой е той?
giovanni matarazzo.
- Миличкият. На това май му казват старческо изглупяване. Врагът на моят враг е мой приятел, Джовани. Защо да не искам да се включа в съсипването на настоящия на бившата ми? Какво губиш? Още повече ти си ми брат. Предпочитам да е на сигурно с теб, от колкото с някое градинарче или шофьорче.
enzo matarazzo.
Similar topics
» Enzo Matarazzo - 34 - Matarazzo - Heir of The Matarazzo family| Laywer - FC. Robert Downey Jr. - FREE
» Don't hold your breath for goodness sake, nobody's home + giovanna matarazzo
» "He was a broken man, standing at the edge of the world, a road laying out in front of him, a road he had desperately wanted to walk on, but could not. He was bound and restrained, by himself, at the perimeter of normality."
» What if I'm far from home? Oh, brother I will hear you call.
» And I gave you signs, I needed your kisses But you didn't notice them, you always had a pretext-giovanna matarazzo-
» Don't hold your breath for goodness sake, nobody's home + giovanna matarazzo
» "He was a broken man, standing at the edge of the world, a road laying out in front of him, a road he had desperately wanted to walk on, but could not. He was bound and restrained, by himself, at the perimeter of normality."
» What if I'm far from home? Oh, brother I will hear you call.
» And I gave you signs, I needed your kisses But you didn't notice them, you always had a pretext-giovanna matarazzo-
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Окт 05, 2024 3:19 pm by Катерина Мавродиева
» Връщане на герои и ликове
Съб Окт 05, 2024 9:25 am by DADDY COOL
» power is power| emp. lucius ft tiberius
Пет Окт 04, 2024 8:34 am by emperor lucius augustus.
» only the mastermind can play the game right | gaius ft tiberius
Пет Окт 04, 2024 8:25 am by gaius marcelianus;
» I've been looking at you so long now I only see me
Вто Окт 01, 2024 8:43 pm by gaius marcelianus;
» not for sale (cassian + dea)
Вто Окт 01, 2024 8:26 pm by Cassian.
» Emperor Lucius Augustus - Taken
Нед Сеп 29, 2024 8:07 pm by DADDY COOL
» It's one of those nights. Don't it feel electric?
Нед Сеп 29, 2024 4:20 pm by gaius marcelianus;
» Новини
Нед Сеп 29, 2024 9:01 am by DADDY COOL