Welcome
Добре дошли в RP Directory отново. След дълго отсъствие решихме да се завърнем. Надяваме се отново да съберем готини хора, с които да поддържаме живо любимото ни хоби.
the usual suspects aka the staff
Daddy Cool
Luna
Join us?
Нула
all i've learned was overturned + arthur moran
Тъмната кола бавно се изравни с мъжа и най-накрая спя. Две масивни фигури бързо изскочиха от нея, ловко вкарвайки русокосия на задната седалка, преди возилото отново да потегли.
- Каква приятна изненада. Не се познаваме, но мисля, че ще е изключително вълнуващо да обменим малко формалности.
enzo matarazzo.
FC : Adam Brody
Група/Раса/Класа : Matarazzo
Summary : lawyer, heir of the Matarazzo family
Брой мнения : 234
Harvard Law. What? Like, it's hard?
-Не бих го нарекъл приятна изненада, но щом казвате. Кой сте вие и какво искате от мен?
Arthur Moran
FC : DOMINIC SHERWOOD
Група/Раса/Класа : NEW YORKERS
Summary : NEW YORKERS
Брой мнения : 667
- Не се притеснявайте. Тук сте за да си поговорим съвсем дипломатично. Все едно тези двама здравеняци не са тук. Нека не Ви разсейват. Та... аз съм адвокатът на Вашия работодател - господин Матаразо.
enzo matarazzo.
-Не се притеснявам ,но не това е начина да говорите с някой, не правите никак добро впечатление, да знаете.Адвоката ли?!Нима?!Защото познавам адвоката на господин Матаразо и това не сте вие,а Густаво.Така че ми кажете кой сте вие.
Arthur Moran
- Изглежда не познавате господин Матаразо толкова добре, колкото си мислите. Густаво Матриани е нотариус, който работи за мен. Той извършва продажбите на картините на Джовани. Но, както и да е, целта ми не е да Ви злепоставя, а да Ви помогна. Съветвам Ви да успокоите топката, както виждате, не сте в особено изгодна позиция тук.
enzo matarazzo.
-Нима?!И какво ми е на позицията?
Arthur Moran
- Намирате се в кола с трима въоръжени мъже, без да броим шофьора. Нужно ли е да обяснявам или сте толкова неспособен да разберете ситуацията?
enzo matarazzo.
-И какво ще ме убиете ли?!Какъв мотив можете да имате след като дори не се познаваме?
Arthur Moran
- Има много по-лоши неща от това да бъдеш убит. Би трябвало да знаете това, при положение, че работите за мафиот, бил той бивш такъв. Но нека преминем по същество все пак, не ми се иска да обикаляме града още дълго, нали така?
enzo matarazzo.
-Давайте,имам си работа,така че...казвайте.
Arthur Moran
Единият от охранителите грабва Артър през врата и опира пистолет в слепоочието му.
- Няма нужда, Джорджио. Остави го. Не се държим така с гостите си.
- Очевидно имате проблем с агресията, което не се харесва на охранителите ми. Ще Ви посъветвам да започнете да се държите по-възпитано, защото и моето търпение се изчерпва. Естествено, до толкова, до колкото сте способен. Не очаквам твърде много, но минимумът би бил достатъчен.
enzo matarazzo.
-Ще казвате ли каквото имате да казвате или ще се правите на страшен мафиот,защото тази роля никак не ви отива.Давайте по същество или вие ще обяснявате на Джовани защо не съм бил където трябва,а знаете че той държи на заповедите си...и не моята глава ще фръкне,ако ме разбирате.
Arthur Moran
- Самочувствието Ви е напълно неоправдано. Джовани не ме притеснява по никакъв начин. Не ме познавате, дори и той не го прави напълно. Обстоятелствата са в мои ръце, дори и тези на Джовани, макар и той да не го разбира все още. Просто художник, който la familia дори би нарекла предател. Никакъв гръб, освен йанкита като Вас. Разбирате ли напълно чия глава ще "фръкне"? Междувпрочием, глаголът е "хвръкне", а аз съм имигрантът в тази ситуация. Сега Ви препоръчвам да млъкнете и да запазите малко уважение. Далеч сте от супергерой.
enzo matarazzo.
-Ще минете ли някога на въпроса или ще се правите на голям интелектуалец.Не знам дали ви стана ясно,но имам задължения,които искам да изпълня,така,че ако може по-бързо и без излишни приказки.
Arthur Moran
- Спрете колата. Не знам за кого се мислите, но Вие сте един най-обикновен охранител, който не блести с нищо особено. Имаше за какво да говорим, обаче ще ми се наложи да сменя тона, след като толкова трудно смилате информацията. Предайте на господин Матаразо, който очевидно пълни главата на прислугата си с глупости, да очаква посещение от кръстника. Също така му предайте, че фамилията изпраща много поздрави. Наистина имаше какво да си кажем, но поведението Ви доказва, че не сте способен да осмислите каквото и да дискутираме. Надявам се да се срещнем съвсем скоро и до тогава да сте се научили на елементарни маниери. О, да, както и фактът, че между охранител и мафиот има повече от разлика.
Енцо прави жест с ръка и охранителите изхвърлят Артър през вратата, преди тя да се затръшне и колата отново да потегли.
enzo matarazzo.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Окт 05, 2024 3:19 pm by Катерина Мавродиева
» Връщане на герои и ликове
Съб Окт 05, 2024 9:25 am by DADDY COOL
» power is power| emp. lucius ft tiberius
Пет Окт 04, 2024 8:34 am by emperor lucius augustus.
» only the mastermind can play the game right | gaius ft tiberius
Пет Окт 04, 2024 8:25 am by gaius marcelianus;
» I've been looking at you so long now I only see me
Вто Окт 01, 2024 8:43 pm by gaius marcelianus;
» not for sale (cassian + dea)
Вто Окт 01, 2024 8:26 pm by Cassian.
» Emperor Lucius Augustus - Taken
Нед Сеп 29, 2024 8:07 pm by DADDY COOL
» It's one of those nights. Don't it feel electric?
Нед Сеп 29, 2024 4:20 pm by gaius marcelianus;
» Новини
Нед Сеп 29, 2024 9:01 am by DADDY COOL