rp-directory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Welcome

Добре дошли в RP Directory отново. След дълго отсъствие решихме да се завърнем. Надяваме се отново да съберем готини хора, с които да поддържаме живо любимото ни хоби.

the usual suspects aka the staff

Daddy Cool
Luna
Join us?
Кой е онлайн?
Нула
Latest topicsLa sensación del momento
» Един досаден урок по Билкология
 i hate when people ask me what is my sign. i am like, bitch i'm a sign from god. start running. EmptyСъб Окт 05, 2024 3:19 pm by Катерина Мавродиева

» Връщане на герои и ликове
 i hate when people ask me what is my sign. i am like, bitch i'm a sign from god. start running. EmptyСъб Окт 05, 2024 9:25 am by DADDY COOL

» power is power| emp. lucius ft tiberius
 i hate when people ask me what is my sign. i am like, bitch i'm a sign from god. start running. EmptyПет Окт 04, 2024 8:34 am by emperor lucius augustus.

» only the mastermind can play the game right | gaius ft tiberius
 i hate when people ask me what is my sign. i am like, bitch i'm a sign from god. start running. EmptyПет Окт 04, 2024 8:25 am by gaius marcelianus;

» I've been looking at you so long now I only see me
 i hate when people ask me what is my sign. i am like, bitch i'm a sign from god. start running. EmptyВто Окт 01, 2024 8:43 pm by gaius marcelianus;

» not for sale (cassian + dea)
 i hate when people ask me what is my sign. i am like, bitch i'm a sign from god. start running. EmptyВто Окт 01, 2024 8:26 pm by Cassian.

» Emperor Lucius Augustus - Taken
 i hate when people ask me what is my sign. i am like, bitch i'm a sign from god. start running. EmptyНед Сеп 29, 2024 8:07 pm by DADDY COOL

» It's one of those nights. Don't it feel electric?
 i hate when people ask me what is my sign. i am like, bitch i'm a sign from god. start running. EmptyНед Сеп 29, 2024 4:20 pm by gaius marcelianus;

» Новини
 i hate when people ask me what is my sign. i am like, bitch i'm a sign from god. start running. EmptyНед Сеп 29, 2024 9:01 am by DADDY COOL

i hate when people ask me what is my sign. i am like, bitch i'm a sign from god. start running.

Сря Сеп 22, 2021 8:29 pm

Because they  
sleep with a gun

& keep an eye on you, son

Някакъв селяндур с червендалест врат и мустаци на мъж, когото не допускаха в радиус от километър до детски площадки, натисна клаксона на ръждясалия си пикап. Аш вдигна средния си пръст, докато вървеше по шосето, и онзи едва не отби, преди да види, че в не жена, а мъж в рокля, бе изгубил превоза си. “Шибан травестит!” изкрещя непознатия, щом свали прозореца на едва движещата се четириколка и Озборн изплю фаса си и няколко псувни по адрес на шофьора.  

Бяха го свалили в движение, през вратите-хармоника на автобуса Бъфало-Ню Йорк, защото бе стигнал до физическа саморазправа с шофьора на линията, който заглеждаше и дюдюкаше по адрес на непълнолетните момичета от отбора по хандбал, които возеше. Всъщност, дъртака едва го бе качил, въпреки редовния му билет и угледния му вид - все пак Аш се бе изкъпал, избръснал и нямаше никакви синини, което си плачеше за рекорд. Но шибаната рокля беше проблема, както винаги. Или това, че гледаше все едно бе извършил клане в обитавана, от духове, къща, но какво да направи - погледът му беше такъв - скептично настроен към реалността, в която пребиваваше.

Беше горд със себе си и искаше да отпразнува добре - Стиви и бандата й свиреха в някакво мазе в Ню Йорк и тя го беше поканила официално. Сиреч, беше харесала един от постовете му в Инстаграм и бе оставила час, дата и локация. Като се замислеше, беше си чиста реклама, но не можеше да се сърди на миньончето.

Аш седна на една дървена ограда, служеща за мантинела и извади сандвича от газ станцията от раницата си. Тъкмо бе отхапал, когато един Фолксваген костенурка спря пред него. Беше черешово червен и дяволски лъскав.  

- Качвай се, хубавецо. -  драг кралица с огромна руса коса се подаде през люка и му махна. Аш не чака втора покана. Натика дългите си крака в тясното пасажерско място и се усмихна на ангела си спасител.

- Накъде си, драги мой?

- Ню Йорк, но където и да ме оставиш, пак ще съм благодарен.  

- Май днес ти е щастливият ден, захарче, на там съм се запътила. - усмихна се кралицата.

- Едва ли, но благодаря за оптимизма.  

Джобът на коженото му яке извибрира. Стиви му изпращаше публикация:

“Баща ти пак е в окото на скандала.” - прикрепена беше статия за нови протести около решенията на Ейс в Сената. “Да идем на протеста утре?” предложи той, на което рокаджийката отвърна с палец нагоре.
ashton osborne | 24 years old | street fighter fc: damiano david

Последната промяна е направена от ash osborne. на Сря Сеп 22, 2021 9:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ash osborne.
FC : Damiano David
Група/Раса/Класа : As low as they go
Брой мнения : 9
ash osborne.
Spawn of Satan...I mean, Senator
Сря Сеп 22, 2021 8:34 pm
Одобрен!
DADDY COOL
FC : Femboys and hoes
Група/Раса/Класа : Day drinker at heart
Summary : Oh, my God, this bitch is crazy What the fuck's she's saying, Stacy?
Брой мнения : 207
Местожителство : dita von teese's champagne glass
DADDY COOL
L'Imperatrice
https://rp-directory.bulgarianforum.net

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите