rp-directory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Welcome

Добре дошли в RP Directory отново. След дълго отсъствие решихме да се завърнем. Надяваме се отново да съберем готини хора, с които да поддържаме живо любимото ни хоби.

the usual suspects aka the staff

Daddy Cool
Luna
Join us?
Кой е онлайн?
Нула
Latest topicsLa sensación del momento
» Един досаден урок по Билкология
You don't want to be like me, don't wanna see all the things i've seen. EmptyСъб Окт 05, 2024 3:19 pm by Катерина Мавродиева

» Връщане на герои и ликове
You don't want to be like me, don't wanna see all the things i've seen. EmptyСъб Окт 05, 2024 9:25 am by DADDY COOL

» power is power| emp. lucius ft tiberius
You don't want to be like me, don't wanna see all the things i've seen. EmptyПет Окт 04, 2024 8:34 am by emperor lucius augustus.

» only the mastermind can play the game right | gaius ft tiberius
You don't want to be like me, don't wanna see all the things i've seen. EmptyПет Окт 04, 2024 8:25 am by gaius marcelianus;

» I've been looking at you so long now I only see me
You don't want to be like me, don't wanna see all the things i've seen. EmptyВто Окт 01, 2024 8:43 pm by gaius marcelianus;

» not for sale (cassian + dea)
You don't want to be like me, don't wanna see all the things i've seen. EmptyВто Окт 01, 2024 8:26 pm by Cassian.

» Emperor Lucius Augustus - Taken
You don't want to be like me, don't wanna see all the things i've seen. EmptyНед Сеп 29, 2024 8:07 pm by DADDY COOL

» It's one of those nights. Don't it feel electric?
You don't want to be like me, don't wanna see all the things i've seen. EmptyНед Сеп 29, 2024 4:20 pm by gaius marcelianus;

» Новини
You don't want to be like me, don't wanna see all the things i've seen. EmptyНед Сеп 29, 2024 9:01 am by DADDY COOL

You don't want to be like me, don't wanna see all the things i've seen.

Сря Дек 23, 2020 5:32 pm

Дилъри на време, продавачи на мечти, на спомени, на история. Бяха ли нещо по-различно от това? Подлъгани от примамливата страна на пространствено-времевия континуум, умеещи да го изкривяват в тяхна полза, за да се озоват на следващото място, пътешествениците всъщност не бяха чак толкова специални, колкото им се носеше славата. Или поне Брандън не ги смяташе за такива, не смяташе и себе си за такъв. Той бе поредният, който търсеше себе си през вековете, откривайки нищо друг, освен грозната истина, че рядко в света всеки намира своето щастливо място. Всички онези лигави истории от филмите си оставаха единствено в тях, плод на сладникав сценарии, напарфюмиран с нечии други надежди, които не виждаха бял свят в реалността. Но суровата действителност не те посрещаше с топла прегръдка; тя директно ти зашиваше шамар, който да те накара да се опомниш и да се превърнеш в огледален образ на самата реалност - груб, жесток, мрачен. Брандън нямаше нищо против да бъде именно такъв, дълги години му върши чудесна работа. Съветът не го закачаше, тъй като не привличаше ненужно внимание, самото време не можеше да намери подходящи спътници за него, явно не желайки да обрече никого на компанията му. Прекрасно си живееше, докато не бе осъзнал, че явно в живота всеки намираше своето място, дори то да не беше толкова щастливо, колкото по напудрените филми.

Brandon Reed30 years old

time traveller

fc: casey deidrick

Гост
Гост

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите