Welcome
Добре дошли в RP Directory отново. След дълго отсъствие решихме да се завърнем. Надяваме се отново да съберем готини хора, с които да поддържаме живо любимото ни хоби.
the usual suspects aka the staff
Daddy Cool
Luna
Join us?
Нула
If you'll give me a minute..I think I can make this worse!
'Aguamenti!' - Ако сте се питали кой е най-лошия начин да бъдете събудени - мога с пълна увереност да отговоря на въпроса ви!
Струята вода бе достатъчно ледена, че последните секунди от съня ми да представляват давене в Арктичния океан. Щом отворих очи ме осени прозрението, че кошмарът не е свършил и поемането на дъх е почти невъзможно, защото водата продължаваше да се излива върху ми. Борбата за кислород продължи няколко секунди и веднага щом успях да проговоря между кашлянето последва цунами от неприлични думи. Мен ако питате - напълно заслужени !
'Какво беше заклинанието за намиране на вещи, защото явно си си изгубил ума!' -Озъбих се насреща му, докато бършех и последните капки от лицето си. -Пет сутринта? - Погледнах невярващо. Потрих очи и се ощипах, надявайки се, че още сънувам, ала болката ме увери в обратното. ' Махай се преди да съм те Аведа ..мммм' -Запуши ми устата тъкмо на време, иначе великия и непобедим Смъртожаден щеше да отиде в забвение. Избутах го навън и тръшнах вратата. За миг ми се прийска да се върна обратно в леглото, но знаех, че Самаел е само на едно Алохомора разстояние да влезе и да ми срита задника, за това реших, че е по-умно да се подготвя за първата си сутрешна тренировка.
Времето бе също толкова начумерено и мрачно, колкото и настроението ми.
'Няма ли да спрем в Старбъкс? Не мога да работя без кофеин и въглехидрати!' - Възроптах щом подминахме мъгълското кафене, което ме поддържаше жива през последните няколко години. 'По-добре да има някое заклинание за тази работа, в противен случай няма да се разберем. '- Помислих се без да го изричам на глас, защото щеше да му дойде в повече. Нямах представа къде ме води, но щом идеално гладкия асфалт бе заменен от черен път осъзнах, че не трябваше да обувам кубинките си на Dr.Martens , а по-скоро някой чифт туристически ботуши. Направих физиономия в момента, в който краката ми потънаха в калта.
'Не, че нещо.., но можехме да наемем някоя тренировъчна зала, така правят нормалните хора.'
Струята вода бе достатъчно ледена, че последните секунди от съня ми да представляват давене в Арктичния океан. Щом отворих очи ме осени прозрението, че кошмарът не е свършил и поемането на дъх е почти невъзможно, защото водата продължаваше да се излива върху ми. Борбата за кислород продължи няколко секунди и веднага щом успях да проговоря между кашлянето последва цунами от неприлични думи. Мен ако питате - напълно заслужени !
'Какво беше заклинанието за намиране на вещи, защото явно си си изгубил ума!' -Озъбих се насреща му, докато бършех и последните капки от лицето си. -Пет сутринта? - Погледнах невярващо. Потрих очи и се ощипах, надявайки се, че още сънувам, ала болката ме увери в обратното. ' Махай се преди да съм те Аведа ..мммм' -Запуши ми устата тъкмо на време, иначе великия и непобедим Смъртожаден щеше да отиде в забвение. Избутах го навън и тръшнах вратата. За миг ми се прийска да се върна обратно в леглото, но знаех, че Самаел е само на едно Алохомора разстояние да влезе и да ми срита задника, за това реших, че е по-умно да се подготвя за първата си сутрешна тренировка.
Времето бе също толкова начумерено и мрачно, колкото и настроението ми.
'Няма ли да спрем в Старбъкс? Не мога да работя без кофеин и въглехидрати!' - Възроптах щом подминахме мъгълското кафене, което ме поддържаше жива през последните няколко години. 'По-добре да има някое заклинание за тази работа, в противен случай няма да се разберем. '- Помислих се без да го изричам на глас, защото щеше да му дойде в повече. Нямах представа къде ме води, но щом идеално гладкия асфалт бе заменен от черен път осъзнах, че не трябваше да обувам кубинките си на Dr.Martens , а по-скоро някой чифт туристически ботуши. Направих физиономия в момента, в който краката ми потънаха в калта.
'Не, че нещо.., но можехме да наемем някоя тренировъчна зала, така правят нормалните хора.'
Nyx
FC : Gal Gadot
Група/Раса/Класа : Deatheater
Брой мнения : 2
Similar topics
» "Love has no end, no borders, no limits. The more you give, the more there is."
» We worked too damn hard for this just to give it up now-Hecate.
» can you make me believe it;
» - fine, make me your villian.
» we wake up, break up, make up;
» We worked too damn hard for this just to give it up now-Hecate.
» can you make me believe it;
» - fine, make me your villian.
» we wake up, break up, make up;
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Окт 05, 2024 3:19 pm by Катерина Мавродиева
» Връщане на герои и ликове
Съб Окт 05, 2024 9:25 am by DADDY COOL
» power is power| emp. lucius ft tiberius
Пет Окт 04, 2024 8:34 am by emperor lucius augustus.
» only the mastermind can play the game right | gaius ft tiberius
Пет Окт 04, 2024 8:25 am by gaius marcelianus;
» I've been looking at you so long now I only see me
Вто Окт 01, 2024 8:43 pm by gaius marcelianus;
» not for sale (cassian + dea)
Вто Окт 01, 2024 8:26 pm by Cassian.
» Emperor Lucius Augustus - Taken
Нед Сеп 29, 2024 8:07 pm by DADDY COOL
» It's one of those nights. Don't it feel electric?
Нед Сеп 29, 2024 4:20 pm by gaius marcelianus;
» Новини
Нед Сеп 29, 2024 9:01 am by DADDY COOL