Welcome
Добре дошли в RP Directory отново. След дълго отсъствие решихме да се завърнем. Надяваме се отново да съберем готини хора, с които да поддържаме живо любимото ни хоби.
the usual suspects aka the staff
Daddy Cool
Luna
Join us?
Нула
Temptation is the devil in disguise.
First topic message reminder :
- С какво мога да съм ти полезен?
l e r o y
FC : Luke Baines
Група/Раса/Класа : Magician
Summary : Connects his life via well-beloved object of a particular prey.
Брой мнения : 762
Болката не беше като онзи път, когато разряза ръката ѝ, но въпреки това болеше. А за някой като Аяна, някой несвикнал на толкова голяма физическа болка, беше още по-ужасяващо и засилено. Ала въпреки това, в тъмнината и прикритието на спалнята си, червенокоската се подсмихваше. Едната ѝ ръка стискаше другата, зъбите ѝ бяха силно стиснати, ала лицето ѝ бе загрозено украсено от жестока усмивка. Защото знаеше, че физическата болка този път не значеше нищо с онази, умствената, която му бе нанесла най-сетне. И която щеше да го боли все повече и повече с всеки изминал ден, загноявайки с всяко отричане на истината. И всичко това в името на гордостта му...
Бавно главата ѝ се завъртя надясно, поглеждайки към снимката спокойно почиваща върху книгата поставена до нея. Протягайки пръсти, върховете ѝ я докоснаха за момент, усещайки равната повърхност там където беше лицето на непознатата жена. Ако имаше как, усмивката ѝ се разрасна още повече.
Мъже. Сантименталността им ги убиваше повече отколкото жените.
Бавно главата ѝ се завъртя надясно, поглеждайки към снимката спокойно почиваща върху книгата поставена до нея. Протягайки пръсти, върховете ѝ я докоснаха за момент, усещайки равната повърхност там където беше лицето на непознатата жена. Ако имаше как, усмивката ѝ се разрасна още повече.
Мъже. Сантименталността им ги убиваше повече отколкото жените.
Aiyana Morton
FC : Katherine McNamara
Група/Раса/Класа : Noblewoman
Брой мнения : 404
Какво щеше да стане, ако останеше с отворена рана цяла нощ? Непочистена. Все още със стъклата вътре; които той и сам сигурно нямаше да може да изкара, предвид факта колко малки можеха да бъдат някои. Пръстите му преминаха отново по все още кървящите разрези. Отпусна глава на креслото и въздъхна звучно. Алкохолът не му помагаше. Даже и раната не му помагаше. Беше готов да не спи заради нея цяла вечер, но да е сигурен, че и Аяна също нямаше да може - само толкова ли можеш, Лерой?
- За днес толкова - изрече през зъби и се изправи от мястото си.
Да си ляга. Поне това можеше да свърши днес. Макар че как можеше да е сигурен в това, когато мисълта беше една единствена, но до толкова се вкопчваше в съзнанието му, че нямаше да може да се отърве от нея вероятно до сутринта - докогато щеше и да кърви раната. Или пък щеше да спре да кърви по някое време. Кой да знае?
- За днес толкова - изрече през зъби и се изправи от мястото си.
Да си ляга. Поне това можеше да свърши днес. Макар че как можеше да е сигурен в това, когато мисълта беше една единствена, но до толкова се вкопчваше в съзнанието му, че нямаше да може да се отърве от нея вероятно до сутринта - докогато щеше и да кърви раната. Или пък щеше да спре да кърви по някое време. Кой да знае?
l e r o y
Аяна не се съмняваше, че ако двамата продължаваха в същия дух, в един момент щеше да започне да се наслаждава на болката, която той им причиняваше. Сигурно така им беше писано - той да ги наранява физически, а тя, в замяна, да прави същото с ума му. Младата жена не се смяташе за кой знае колко изкусна в тази игра, но заради него... заради него щеше да се усъвършенства и да стане. Лоши хора като Лерой не разбираха от друг вид игра, а тя нямаше нищо против да играе колкото мръсно се налагаше, за да се измъкне от отровните му лапи веднъж завинаги.
Ръката ѝ рязко сграбчи снимката и без да я поглежда отново - не можеше да гледа повече подигравателно красивите черти на другата жена без да се ядоса още повече - я скри под всичките завивки на леглото ѝ, където щеше да е в пълна безопасност. И добре, че го направи, защото изведнъж безшумният Дявол отново бе решил да я навести. Наистина прекаляваше в последно време.
- Какво си мислиш, че правиш в стаята ми по това време на нощта?! И то без дори да почукаш! Да не би да идваш, за да злорадстваш за болката отново? Излизай!
Ръката ѝ рязко сграбчи снимката и без да я поглежда отново - не можеше да гледа повече подигравателно красивите черти на другата жена без да се ядоса още повече - я скри под всичките завивки на леглото ѝ, където щеше да е в пълна безопасност. И добре, че го направи, защото изведнъж безшумният Дявол отново бе решил да я навести. Наистина прекаляваше в последно време.
- Какво си мислиш, че правиш в стаята ми по това време на нощта?! И то без дори да почукаш! Да не би да идваш, за да злорадстваш за болката отново? Излизай!
Aiyana Morton
Излизай?, все едно чу покана, защото влезе навътре в стаята и затвори вратата.
- Все някак трябва да се възползвам от връзката ни - повдигна рамене, докато пристъпваше към леглото й. - Направи ми място - направи ми, че Аяна това двойно легло го имаше за единично.
- Все някак трябва да се възползвам от връзката ни - повдигна рамене, докато пристъпваше към леглото й. - Направи ми място - направи ми, че Аяна това двойно легло го имаше за единично.
l e r o y
- Шегуваш се, нали? Ако легнеш в това легло аз излизам от стаята и бъди сигурен, че ще вдигна страхотна врява в цялата проклета къща.
Aiyana Morton
- Обаче няма да излезеш. Заключих.
- Ще си вдигаш врява само в стаята. Хайде, нищо няма да правя.
- Ще си вдигаш врява само в стаята. Хайде, нищо няма да правя.
l e r o y
- Как си позволяваш всичко това?! Интересно ми е как ли спиш нощем, но като гледам май не спиш.
И да не си посмял да изцапаш леглото ми с кръв! Защо го направи този път?! Да не си пристрастен към болката?
Aiyana Morton
- Злото никога не спи.
- Скучно ми беше.
- Скучно ми беше.
l e r o y
- Нима? Всеки път когато ти е скучно ли ще се режеш? Пука ти да си особено приличен в леглото ми, но не и че ме нараняваш всекидневно?
Aiyana Morton
- Този път, за да съм сигурен, че не спиш - обръща се към нея. - Влиза в длъжността, по принцип, но мога и да не бъда много ... приличен ... - усмихва й се, докато чувства ръката й по кожата си. - Ако реша ... - пръстите му улавят кичур от косата й.
l e r o y
- Значи това ми е наказанието? Тогава... Аз също.
Aiyana Morton
- Да, знам.
l e r o y
- Е? Какво друго имаш в ума си в момента?
Aiyana Morton
- Мисля си за теб ...
И снимката ми ...!
l e r o y
- Това е очевидно.
Aiyana Morton
- Днес си много хубава ... цял ден ... - думите му излизат почти като шепот от устните му, а палецът му се плъзва по устните й.
Цял ден се опитвам да не те убия.
l e r o y
- Само днес? Лъжи.
Aiyana Morton
- Всеки ден - пръстите му се плъзват по врата й; сякаш не можеше да приключи с всичко още сега, в този момент.
l e r o y
- Знам.
Aiyana Morton
l e r o y
Aiyana Morton
l e r o y
Aiyana Morton
l e r o y
- Нали нямаше да правиш нищо?
Aiyana Morton
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Окт 05, 2024 3:19 pm by Катерина Мавродиева
» Връщане на герои и ликове
Съб Окт 05, 2024 9:25 am by DADDY COOL
» power is power| emp. lucius ft tiberius
Пет Окт 04, 2024 8:34 am by emperor lucius augustus.
» only the mastermind can play the game right | gaius ft tiberius
Пет Окт 04, 2024 8:25 am by gaius marcelianus;
» I've been looking at you so long now I only see me
Вто Окт 01, 2024 8:43 pm by gaius marcelianus;
» not for sale (cassian + dea)
Вто Окт 01, 2024 8:26 pm by Cassian.
» Emperor Lucius Augustus - Taken
Нед Сеп 29, 2024 8:07 pm by DADDY COOL
» It's one of those nights. Don't it feel electric?
Нед Сеп 29, 2024 4:20 pm by gaius marcelianus;
» Новини
Нед Сеп 29, 2024 9:01 am by DADDY COOL