Welcome
Добре дошли в RP Directory отново. След дълго отсъствие решихме да се завърнем. Надяваме се отново да съберем готини хора, с които да поддържаме живо любимото ни хоби.
the usual suspects aka the staff
Daddy Cool
Luna
Join us?
Нула
I can be alone, but not lonely- Lana Contes
First topic message reminder :
-Виждам,че са те пуснали и без мое разрешение.
-Виждам,че са те пуснали и без мое разрешение.
Последната промяна е направена от Theo Martes на Нед Дек 20, 2020 10:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Theo Martes
FC : Dominic Sherwood
Група/Раса/Класа : TIME TRAVELLERS
Summary : live in 23 century
Брой мнения : 395
-Но не сме й казали че знаем за състоянието й и не сме били и двамата,знам ли може да помогне.
Theo Martes
- Двамата на едно място с нея, как смяташ, че ще реагира?
Lana Contes
FC : Katherine McNamara
Група/Раса/Класа : Time Traveller
Брой мнения : 692
-Теб ще иска да убие,мен да изнасили но не в това е въпроса.
Theo Martes
- И тогава как смяташ, че ще се случи това да говорим заедно с нея, тя просто не е добре.. това е.. не знам какво ти е казала Карина, но не може да си внушаваш неща просто ей така.
Lana Contes
-Не знам,според Карина тя е самотна защото има проблеми с родителите си,самата тя не иска да е чест от свата който ние водим,но родителите й я насилват и тя го прави въпреки всичко.Може и това да има нещо общо с това.
Theo Martes
- И все пак това може ли да оправдае всичко това, което прави, Тео.. ако искаш да говориш с нея говори, аз не съм никоя за да те спра, но това според мен няма да промени лудостта й, нито пристрастеността й към теб.
Lana Contes
-Не я оправдава ни най малко,не съм казъл подобно нещо,но може би има нужда от лечение и ние трябва да я насочим към нещо подобно за нейно и наше добро.
Theo Martes
- Ние? Сам го каза, ако аз съм замесена най - много да ме убие.. а и никога няма да послуша моите думи.. казах ти ако искаш да говориш с нея, няма да те спра.
Lana Contes
-Не се цупи правя го за нас и за нашата връзка не си мисли че ще правя нещо с нея,моля те.
Theo Martes
- Не се цупя, казах ти вече, не съм никоя за да те спра да говориш с когото и да е било или да ти забраня да правиш каквото и да е. Това е твоя избор.. със сигурност ще е изключително доволна от него, а след това ще ми натрие носа с това.
Lana Contes
-Ти си някоя за мен,ти си моя приятелка и мнението ти е важно за мен,защо го изкарваш сякаш не е ако не искаш да се виждам с нея ми го кажи директно.Да може и е ти натрие носа с него само ,че добре знаеш,че аз няма да спя с нея.
Theo Martes
- Много добре знаеш, че за мен моето мнение няма значение и след като си решил да сториш това, аз няма да застана на пътя ти, нито ще ти кажа да не го правиш. Напротив- давай направи го. Помогни й, защото нали тя заслужава след всичко което стори...
Lana Contes
-А аз как да ти обясня,че твоето мнение за мен има огромно значение и щом не си съгласна с предложението на Карина няма да говоря с Андреа.Няма да старя нещо което ти не одобряваш па макар да може да помогне за връзката ни.Не го заслужава,знам но ако само така можем да се отървем от тормоза й ще го сторя заради теб,искам да си спокойна а не да се притесняваш какво може да измисли.,но както казах щом не си съгласна няма да говоря с нея.
Theo Martes
- Може и да е важно за теб, но за мен е важно ти да праиш онова, което желаеш без да се съобразяваш с това, което някой друг желае. След като искаш да го направиш ще го направиш и аз няма да съм тази която ще те спре..
Lana Contes
-Ако го исках толкова силно колкото твърдиш нямаше да се допитвам до теб искайки да зная мнението ти,можеш да ме спреш имаш тази сила знаеш го.
Theo Martes
- Знам го, но не искам да го правя. Защото ти трябва да се справиш с този проблем, Андреа е твоята луда бивша, която съсипва всичко по между ни с отровите си.
Lana Contes
-Да мой е и ще се справя с него,но не желая да се сърдиш или да ревнуваш от срещата ми с нея,защото колкото и да го отричам виждам го в очите ти и знам колко ти е неприятна мисълта,че ще се видя с нея.Може да е луда но не ми е бивша и двамата го знаем,просто съм спал с нея и нищо повече,така че не й давай място което тя няма.
Theo Martes
- Да неприятна ми е, защото след това тя ще го натрие в моя нос, не в твоя.. Дали? Вече се замислям, след като тя е толкова убедена, как не просто си спал с нея, а сте имали връзка, че ти си я обичал и какво ли още не...
Lana Contes
-Нека само да се опита и наистина ще обърна другата страница към нея.Нима смяташ,че съм те лъгал?!На нея ли вярваш или на мен?!
Theo Martes
- Нима смяташ, че тя ще разбере като й кажеш, че е луда, като й кажеш че има нужда от лечение.. Вярвам на теб, но просто.. вече не знам, какво да си мисля.
Lana Contes
-Съмнявам се,но може би ще успея да я убедя да го стори за свое добро знам ли ще се опитам да измисля нещо.Трябва да има начин да спрем тормоза й и ако само така ще си спокойна ще сторя всичко за да може с теб да имаме спокойна и пълноценна връзка без никой да се меша в нея.Разбирам...вярваш ми но смяташ,че в първият миг в който я видя пак ще легна с нея и ще ти изневеря...много мило наистина не го очаквах след всичко случило ни се,особено знаейки,колко ми бе трудно да разкрия чувствата си към теб.Нямам думи,Лана.
Theo Martes
- Не знам, нямам идея какво ще се случи, но просто .. аз... не знам, иска ми се толкова много да е различно, да сме заедно...Не мисля, че ще ми изневериш, просто .. аз смятам, че тя ще измисли какви ли не неща, ще си помислиш, че й даваш надежда.. аз не знам, вече..
Lana Contes
-Ние сме заедно,но явно ти не го виждаш или не осъзнаваш любовта ни,връзката която имаме.Не мислиш но именно това се върти в ума ти,съмняваш се в мен,в чувствата и връзката ни само защото искам да спра мъчението и за двама ни,не е честно.
Theo Martes
- Аз не се замислям за връзката ни? Аз? Като да не говорим, за това колко сили положих за тази връзка, аз не знам какво има между нас? Не се съмнявам в теб. Не се съмнявам, в това което чувстваш, не вярвам на нея.
Lana Contes
-По думите ти така изглежда,говориш ми така все едно връзката ни няма значение,все едно при първият удобен случей ще приключи всичко...Аз същжо не й вярвам,но не смятам,че това е начина показвайки как нямаш доверие на мен,а не на нея.Което ме обижда защото никога не бих те наранил.
Theo Martes
Similar topics
» Lana Contes;
» The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes
» soul of a lonely girl
» What's going on?-Lana
» face to face-Lana
» The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes
» soul of a lonely girl
» What's going on?-Lana
» face to face-Lana
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Окт 05, 2024 3:19 pm by Катерина Мавродиева
» Връщане на герои и ликове
Съб Окт 05, 2024 9:25 am by DADDY COOL
» power is power| emp. lucius ft tiberius
Пет Окт 04, 2024 8:34 am by emperor lucius augustus.
» only the mastermind can play the game right | gaius ft tiberius
Пет Окт 04, 2024 8:25 am by gaius marcelianus;
» I've been looking at you so long now I only see me
Вто Окт 01, 2024 8:43 pm by gaius marcelianus;
» not for sale (cassian + dea)
Вто Окт 01, 2024 8:26 pm by Cassian.
» Emperor Lucius Augustus - Taken
Нед Сеп 29, 2024 8:07 pm by DADDY COOL
» It's one of those nights. Don't it feel electric?
Нед Сеп 29, 2024 4:20 pm by gaius marcelianus;
» Новини
Нед Сеп 29, 2024 9:01 am by DADDY COOL