Welcome
Добре дошли в RP Directory отново. След дълго отсъствие решихме да се завърнем. Надяваме се отново да съберем готини хора, с които да поддържаме живо любимото ни хоби.
the usual suspects aka the staff
Daddy Cool
Luna
Join us?
Нула
I can be alone, but not lonely- Lana Contes
First topic message reminder :
-Виждам,че са те пуснали и без мое разрешение.
-Виждам,че са те пуснали и без мое разрешение.
Последната промяна е направена от Theo Martes на Нед Дек 20, 2020 10:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Theo Martes
FC : Dominic Sherwood
Група/Раса/Класа : TIME TRAVELLERS
Summary : live in 23 century
Брой мнения : 395
- Има огромно значение, защото аз не желая нищо друго освен теб. Преклено много усилия положих за нашата връзка. Обичам те, Тео.. но ми писна да слушам измислиците й.
Lana Contes
FC : Katherine McNamara
Група/Раса/Класа : Time Traveller
Брой мнения : 692
-За мен също и двамата положихме много усилия,знам колко трудно ти бе всичко,за това не искам да захвърлим всичко заради една жена която иска да ни раздели,не искам да се случва никога.Аз също те обичам,прекрасно знаеш колко много и как бих стори всичко за теб и точно за това искам да премахна тази жена от живота ни и да сме спокойни без да слушаме глупостите й.Искам да си щастлива,толкова ли е лошо.
Theo Martes
- Жена, която смята, че ти я обичаш, а аз съм ти напълнила главата с глупости. Ще съм щастлива, когато нея я няма да ми натяква какви ли не неща, но нима ако беше на нейно място и някой ти каже, че си луд ще го приемеш?
Lana Contes
-Много добре знаеш,че това не е вярно.Ще сторя онова което се налага за да може най-сетне на получиш желаното щастие което явно по друг начин не мога да ти дам.Не знам как бих реагирал защото на мен нищо ми няма и сега кой я защитава.
Theo Martes
- Аз щастието си с теб го имам просто тя.. тя прави всичко, за да направи всяка моя сутрин в кошмар. Напротив не я защитавам, казвам само, че според мен тя няма да разбере.
Lana Contes
-Казах ти подмини я,остави я да си говори и ела при мен и забрави за нея,мисли за мен и нашата любов.Може би,а може и да ме разбере нищо не губим ако опитаме.
Theo Martes
- А така не искам да си около нея, кой знае какво ще стори този път.
Lana Contes
-Нищо няма да ми стори имай ми поне малко доверие.
Theo Martes
- Може да не стори нищо на теб, но след това всичко онова, което ще чуят ушите ми ми е достатъчно..
Lana Contes
-Нима ще вярваш на поредната й фантазия?
Theo Martes
- Знаеш, че не й вярвам, но просто боли да чувам всичко това...
Lana Contes
-Но знаеш,че не е истина защо позволяваш да те боли от лъжи.
Theo Martes
- Защото те обичам и ми писна да слушам подобни неща за теб и нея.. колкото и да се правя, че това не ме наранява не е така..
Lana Contes
-Но тези неща не са истина,и щом те притесняват ще спра източника им щом не може да ги пропуснеш.
Theo Martes
- Пропусках ги и ти много добре го знаеш, но веднъж, втори път... а не всеки ден, Тео..
Lana Contes
-Знам и знаеш,че не ми е приятно да те раняват,но какво друго да сторя.Слушам те.
Theo Martes
- Не знам, Тео.. не знам какво да сториш, прави онова, което сметнеш за добре, аз вече не знам как трябва да се постъпи.
Lana Contes
-Не знаеш,но се сърдиш като искам да сторя нещо,не те разбирам.Какво ти става,Лана?!Станало ли е нещо,кажи ми.
Theo Martes
- Защото това включва теб и нея насаме не знаеш какво може да направи отново... Нищо няма, нищо не се е случило, просто ми писна от нея и змийския й език.
Lana Contes
-Ето пак се връщаме там където бяхме смятайки,че ще спя с нея...явно наистина си вярваш,че ще те предам и ще те нараня по този начин...много мило,Лана,наиситна оценявам подкрепата ти.Щом е така ме остави да говоря с нея без да си измишляш глупости защото не знам за теб но мен ми писва да ме обвиняваш в разни неща.Защото ако съм искал да спя с нея съм щях да го сторя и ти нямаше и да разбереш,но ти не осъзнаваш това вярвайки си че тутак си ще се намърдам между краката й.Браво...мисля че е добре да изляа и да се поразходя,а ти...прави каквото искаш,но не ме чакай не знам кога ще се прибера.
Theo Martes
- Не мисля, че ще спиш с нея, а че тя ще си измисля глупости след това. Нямах това предвид, не исках да ме разбираш погрешно, просто не знам... Стига, Тео... знаеш че няма как да не те чакам.
Lana Contes
-Много добре разбрах какво имаш в предвид от самото начало на разговора го намекваш,ясно разбрах че ми нямаш никакво доверие за което ти благодаря,не съм го очаквал от теб.Не и след всичко случило ни се...нямам думи.Твоя воля наистина не искам да съм тук..с теб...съжалявам,но ти ме нарани и имам нужда да остана сам..съжалявам...ако искаш ме изчакай но така или иначе няма значение....
Theo Martes
- Не, ти нищо не разбираш.. преиначавайки думите ми... както и да е - явно.. нищо няма значение за теб, аз нараних теб? Разбира се, Тео... обвинявай мен, защото някаква луда, с която си решил да си легнеш сега тормози мен... страхотно. Прав ти път, след като не искаш, не.. не... ако искаш си остани, аз ще си събера нещата и се прибирам у дома.. след като нищо няма значение, дори можеш и тук да я викнеш да поговорите..
Lana Contes
-Преиначавам ги като ти не спираш да ме обвиняваш в изнвяра и как при първа възможност ще си легна с нея...дали ще ти е приятно ако ти го натяквам аз на теб,като се виждаш с приятелите си знам ли какво правиш с тях,но не съм седнал да те обвинявам,че се ч***ш с тях нали?Опитвам се да оправя положението,а ти не спираш да ме обвиняваш в измислени неща,твоето е много правилно.Не искам да продължавам с безмислен спор в която аз ще съм лошият,защото ти си си навила на пръста че сега като се видя с Андреа ще я и**м...страхотно мнение имаш за мен...както искаш,щом всичко за теб е толкова безсмислено и си готова да си тръгнеш още сега стори го...няма да те спра,личи си че за теб нашата връзка е безсмислена...да ще я поканя тук и цяла нощ ще я любя как позна,Лана.Говориш още повече глупости...не мога да повярвам че ме имаш за такъв човек.
Theo Martes
- Не съм казвала изобщо, че ще я изчукаш, а че тя ще преиначи след това нещата. За разлика от теб, аз с моите приятели не съм имала интимни отношения, докато ти с нея си правил точно това... Нито съм го казала нито го мисля, ти продължаваш да говориш, че аз казвам това, като единственото, което излиза от устата ми е как след това тя ще измисли поредната глупост. Аз се отказвам? АЗ? Или ти бягаш искайки да ходиш Бог знае къде. Ти си този, който не ме иска около себе си, аз ще ти го дам, след всичко, което аз направих за теб, борейки се със самия теб да те измъкна от блатото, в което бе затънал, ти ми казваш как аз захвърлям всичко с лека ръка. Не е честно, просто не е честно, Тео..
Lana Contes
Similar topics
» Lana Contes;
» The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes
» soul of a lonely girl
» What's going on?-Lana
» face to face-Lana
» The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes
» soul of a lonely girl
» What's going on?-Lana
» face to face-Lana
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Окт 05, 2024 3:19 pm by Катерина Мавродиева
» Връщане на герои и ликове
Съб Окт 05, 2024 9:25 am by DADDY COOL
» power is power| emp. lucius ft tiberius
Пет Окт 04, 2024 8:34 am by emperor lucius augustus.
» only the mastermind can play the game right | gaius ft tiberius
Пет Окт 04, 2024 8:25 am by gaius marcelianus;
» I've been looking at you so long now I only see me
Вто Окт 01, 2024 8:43 pm by gaius marcelianus;
» not for sale (cassian + dea)
Вто Окт 01, 2024 8:26 pm by Cassian.
» Emperor Lucius Augustus - Taken
Нед Сеп 29, 2024 8:07 pm by DADDY COOL
» It's one of those nights. Don't it feel electric?
Нед Сеп 29, 2024 4:20 pm by gaius marcelianus;
» Новини
Нед Сеп 29, 2024 9:01 am by DADDY COOL