rp-directory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Welcome

Добре дошли в RP Directory отново. След дълго отсъствие решихме да се завърнем. Надяваме се отново да съберем готини хора, с които да поддържаме живо любимото ни хоби.

the usual suspects aka the staff

Daddy Cool
Luna
Join us?
Кой е онлайн?
Нула
Latest topicsLa sensación del momento
» Един досаден урок по Билкология
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 EmptyСъб Окт 05, 2024 3:19 pm by Катерина Мавродиева

» Връщане на герои и ликове
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 EmptyСъб Окт 05, 2024 9:25 am by DADDY COOL

» power is power| emp. lucius ft tiberius
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 EmptyПет Окт 04, 2024 8:34 am by emperor lucius augustus.

» only the mastermind can play the game right | gaius ft tiberius
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 EmptyПет Окт 04, 2024 8:25 am by gaius marcelianus;

» I've been looking at you so long now I only see me
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 EmptyВто Окт 01, 2024 8:43 pm by gaius marcelianus;

» not for sale (cassian + dea)
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 EmptyВто Окт 01, 2024 8:26 pm by Cassian.

» Emperor Lucius Augustus - Taken
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 EmptyНед Сеп 29, 2024 8:07 pm by DADDY COOL

» It's one of those nights. Don't it feel electric?
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 EmptyНед Сеп 29, 2024 4:20 pm by gaius marcelianus;

» Новини
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 EmptyНед Сеп 29, 2024 9:01 am by DADDY COOL

The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes

Пон Дек 21, 2020 8:21 pm
First topic message reminder :

The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 0cb74a8f58db72a5054b996bf9130cb470b9f6e0_hq
-Не е хубаво да следиш хората,Лана.
Tristan-
FC : Matthew Daddario
Група/Раса/Класа : TIME TRAVELLERS
Брой мнения : 283
Tristan-

Съб Яну 16, 2021 1:43 am
-Можем да получим всичко,което желаем стига да можем да спрем да се борим с желанията си,а и добре знаеш,че той няма защо да научава това ще е малката ни тайна,която той никога няма да узнае..все пак не искаш ли разнообразие спомняйки си какво се случваше всеки път в който бе моя,как стенеше от удоволствие молейки ме да не спирам правейки го по цяла нощ.
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 Tumblr_inline_o1lvooYHSk1rifr4k_500
-Няма как да не се зарадвам като знам какво предизвикваш в мен....Знам,не е никак добра идея според теб,ала според мен е страхотна идея изглеждаш великолепно...прелестна както винаги...

The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 Tumblr_opb5rzZ8R11qhphz2o6_r1_250
-Предоволен,даже смятам,че е по-добре да останеш така.....-докато се изказваше самият той свали панталона и останалите си дрехи оставайки и двамата без дрехите си.-...и двамата да останем точно така.
Tristan-
Tristan-
Съб Яну 16, 2021 1:48 am
- Не можем, защото него не мога да излъжа, не искам да му го причинявам, положих прекалено много усилия, за да го измъкна от дупката, в която бе затънал, за да го нараня и аз.. знаеш, че две хубави неща няма, не винаги можем да имаме онова, което искаме или в случая, което ме караш да желая в този момент. Знаейки прекрасно, какво ще се случи, в мига, в който се лишим от дрехите си, предизвиквайки ме и много добре знаейки как да ме изкушиш да го сторя..
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 Tumblr_o7asq7eWFN1swsvtso4_500
- Именно защото знаеш какво предизвиквам в теб не трябваше да се случва, а вече е късно, нали? Не трябва да оставаме така, защото се изкушаваме още повече, а и двамата знаем, до къде ще стигнат нещата точно след малко..
Lana Contes
FC : Katherine McNamara
Група/Раса/Класа : Time Traveller
Брой мнения : 692
Lana Contes
Съб Яну 16, 2021 1:56 am
-Не е нужно да го лъжеш,няма нужда да знае за нас и онава което има,както никога преди останалите ти приятели не знаеха,че зад гърба им спеше с мен,така и сега не е нужно той да знае.Несправедливо е да се лишаваме от неща,които и двамата желаем,които не можем да предотвратим знаеш го...сърцата и телата ни го искат,ние също и колкото и да се опитваме да го отречем не можем,правейки желанията ни само още по-силни готови да изгубим контрола и да си позволим да сме заедно отново,така както винаги ще сме независимо от всичко ти и аз ще сме заедно,едно цяло...моята малка Лана...а аз твоят луд Тристан който винаги ще желаеш,както се закле и както е.Изкушението идва само,знаеш че не можем да го спрем не и след като се желаем,след като искаме да се случи и то ще се случи въпрос на време е.Нашето време е тук и сега..остави му се бъди отново моя.
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 LItL
-Много късно,стигнахме прекалено далеч ,желанията са тъй силни че каквото и да сторим няма да ги спрем...желя те,Лана...

The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f544a6c586342444a532d416c32413d3d2d3535343338343734352e313532653535393636323666326331383431353332343135343432312e676966
Tristan-
Tristan-
Съб Яну 16, 2021 2:02 am
- Но именно това ще се случва, ще го лъжа, ще го лъжа какво правя когато съм с теб, ще го лъжа, че единственото, което правим е да си говорим.. Не мога, Тристан, не и с него. Различно е, чувствам се различно, самия ти го виждаш. Обичам го, така както никога никой не съм обичала, всеки друг бе просто временно явление, преминаващ, но той.. той мисля, че е онова, което винаги съм искала и търсила. И колкото и да са силни желанията ми, колкото и да те искам и желая, особено когато правиш така... не мога, не и този път.. Знам какво съм казала, знам и какво ти обещах. Но не и сега..
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 Tumblr_o7nqeuU7Ck1vq6ioeo2_500
- Винаги можем да спрем, стига да го искаме. А в този момент, точно това трябва да сторим, защото дори и да те желая, знам че не е правилно да го сторя..
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 Original
- А сега, глупчо дай ми тениската, преди да сме прекалили..
Lana Contes
Lana Contes
Съб Яну 16, 2021 2:13 am
-Аз...наистина те разбирам..и щом наситина чувстваш,че с този мъж е твоето щастие,че чак да пренебрегнеш желанията си към мен,обещанията явно нещата които си дадохме и заклехме да спазваме завинаги.И мога само да се раздвам за теб че си открила такъв човек в живота си колкото и да не искам да е така,колкото и да искам в този миг да си моя не мога да разруша щастието ти,не бива...що за приятел ще съм.
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 Tumblr_nuzmzf0Sek1u9vqklo1_250
-Знам,че не е е редно,разбирам те,но и аз силно го желая как да се откъсна от теб след като всичко крещи да те имам и да ти дам онова което искаме...как да те пусна,кажи ми.

The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 Tumblr_opb5rzZ8R11qhphz2o1_250
-Една прощална целувка и е твоя...не ми отказвай..поне това можеш да ми дадеш не е нищо с което да нараниш любимия си.
Tristan-
Tristan-
Съб Яну 16, 2021 2:33 am
- Знам, че не е лесно.. но е така, не искам да те карам да се чувстваш излишен, защото никога не си бил и никога няма да бъдеш, и обещанията ни винаги ще важат, дори и в момента да ги пренебрегвам, може би един ден отново ще получим това, което сме си обещали.. Просто вложи повече воля, за да ме пуснеш, ще го сториш ако ме обичаш..
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 Katherine-McNamara-kiss-gif
- Ще, щом това е което искаш ще ти го дам..
Lana Contes
Lana Contes
Съб Яну 16, 2021 11:09 am
-Колкото и егоистично да звучи ще се моля този ден да дойде,отново да си моя да сме заедно и да спазим всичко обещания които сме си дали,заедно завинаги.Обичам те и перфектно знаеш това,винаги ще те обичам както и ти мен дори не се опитвай да го отричаш защото и двамата знаем,че се обичаме може би не така като обичаш него,но не по-малко отколкото мен.
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 WA2SvV
-Искам го...искам теб,Лана...
Tristan-
Tristan-
Съб Яну 16, 2021 12:01 pm
-Да определено звучи егоистично, защото знаеш че колкото пъти сме се опитали да сме заедно наистина, просто не се получава.. може да се обичаме, но нещата са прекалено сложни..
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 182f70ee9aefcb7d8adff5e34d66d342
- Но не е правилно и ти го знаеш.
Lana Contes
Lana Contes
Съб Яну 16, 2021 12:23 pm
-Опитахме се и при първата трудност се отказвахме,а не бива така знаеш го.сложни са определено,но на нас точно това ни харесва и ако не бяха едва ли връзката ни и всичко щеше да е така интересно...признай си..обичам те,Лана.
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 Naked-cuddling
-Знам..не е редно,но въпреки това го желая,желая теб...нима ти не го искаш,нима в момента тялото ти не тръпне в очакване да ме почувства отново?
Tristan-
Tristan-
Съб Яну 16, 2021 1:48 pm
- Отказахме се, защото така бе редно, а не защото е било трудно. Знаеш го... нека не задълбочаваме нещата, Тристан... няма да ни е по - лесно от колкото е в този момент..
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 Tenor
- Казахме, че няма да го правим, разбери ме, не мога да му го причиня, не знаеш колко зле бе, не искам отново да се връща там, след като самата аз го измъкнах, не искам да съм тази която ще го нарани.
Lana Contes
Lana Contes
Съб Яну 16, 2021 2:15 pm
-Писна ми да се съобразяваме с това което е редно,а не с това което желаем,което искат сърцата ни колкото и да не смеш да си го признаеш в момента ти ме обичаш,Лана знам го не разбирам защо го отричаш след като всичко в теб ми го нашепва...кажи го и ще ти стане по-добре..признай си какво чувстваш към мен.
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 Tumblr_ml2dqlHgXb1s7u3gao1_500
-Казахме го но нима можем да заповядваме на сърцата си,на желанията които не спират да горят от години...може да се заблуждаваш колкото искаш но винаги ще се връщаш при мен и аз при теб.Разбирам те не искаш да го нараниш но в момента нараняваш себе си с бягството си от мен,лъжейки се че не ме желаеш когато усещам как тялото ти и всичко в теб ме моли да те те имам...няма да го нараниш ако той никога не узнае,просто не му казвай..опитай така опитай този път по този начин и сама ще разбереш кого от двама ни желаеш в живота си...опитай само веднъж..
Tristan-
Tristan-
Съб Яну 16, 2021 2:32 pm
- Тристан... не мога.. каквото и да казваш, каквото и да искаш да чуеш, кажа ли го ще стане реалност, а не мога да го кажа, защото не е правилно.. не ме карай да го правя.. недей, накрая ще пострадаме всички.
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 D4179527112d5e954010331e964c3049
- Въпроса е, че и да го искам, и да знам, че те желая, никога няма да мога да го излъжа, а след това ще ми е трудно дори и в очите да го погледна. Знам, че го желаеш, знам че искаш да ме имаш отново, но казахме една целувка.. не трябва.
Lana Contes
Lana Contes
Съб Яну 16, 2021 3:26 pm
-Нека стане реалност..нека чувствата ни най сетне видят бял свят и да спрем да се крием...и двамата знаем че няма да стигнем до никъде като отричаме очевидното...кажи ми че ме обичаш,Лана..кажи го ...остави ни да пострадаме..обичам те..повтори го след мен..знам че искаш да го кажеш..спри да мислиш и остави чувствата ти да гонворят.
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 Rlcqfl4o566edae0bb973028582730_500x281
-Ще можеш ще скриеш истината и спокойно ще го гледаш в очите както до сега..наясно сме че можеш да го сториш,можеш да си моя отново тук и сега скрити от свата никой няма да узнае..позволи ни да сме щастливи отново...позволи ми да те направя моя,знам,че го искаш усещам го както и ти спри с мислите а него и бъди моя каквато винаги ще си,моята Лана.Знаеш,че никога не е само една целувка.
Tristan-
Tristan-
Съб Яну 16, 2021 3:36 pm
- Тристан.. знаеш, че не трябва, не е редно. Изпуснахме момента, в който бяхме заедно, в който се отказахме от връзката си, обещахме си също така да сме приятели.. А това тук.. това тук е много повече от това.. не ме карай да го правя, моля те не ме измъчвай.. но няма да пострадаме само ние, няма да пострадаме сами в това и ти го знаеш..
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 Giphy
- Не е както до сега, защото го обичам така както никой до този момент, всички други... там нямаше такава любов каквато имам към него... дори и не мога да го обесня.. но просто го обичам, ужасно много.. Трябва, този път трябва да е само целувка.. Не мога да не мисля за него, когато знам, че в този момент го предавам.
Lana Contes
Lana Contes
Съб Яну 16, 2021 3:51 pm

-Добре знаеш,че съжалявам всеки миг в който не си моя,добре задейки че и ти съжаляваш колкото и да го отричаш,въпрпеки неуспешният опит винаги се връщаме един към друг,търсейки се и искайки пак да сме заедно...опитай се да ми кажеш че е лъжа.Никога с теб няма да сме просто приятели и това ни е пределно ясно,трябва ли да ти припомням че след като скъсахме и още не следващият ден отново бяхме заедно отново моя молейки ме за последно да го сторил,но и двамата знаехме че нямаше да е за последно и от тогава не сме спирали да го правим.Нима можем да го спрем сега след толкова време усещайки как нещата стават още по-желани...не мисля и ти го знаеш...и да ще те карам да го казваш..ще те карам да признаеш чувствата си па макар всички да пострадаме...изкушавайки те да го сториш.
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 1-5
-дори така да е не можеш да отречеш чувствата по между ни,желанията ни и колкото и да го обичаш това с нас няма никога да приключи ако не е днес то утре но ти пак ще си моя,Лана...спри да отлагаш неизбежното ...бъди си с него щом толкова го искаш,но не искай аз да се откажа от теб или ти от мен,знаеш че никой от нас не може.няма да е ще е като всеки път...аз и ти едно цяло...не го прадаваш той още е твой просто си с най-добрият си приятел..отпусни се ..
Tristan-
Tristan-
Съб Яну 16, 2021 4:01 pm
- Ужасен си, знаеш го нали? Знаеш, че не е правилно и все пак го искаш все повече и повече. Имам чувството, че не можеш да приемеш, че принадлежа вече на друг, не можеш да приемеш, че трябва всичко межди нас да приключи колкото и да ни е трудно. Искам да можехме, да се оставим на чувствата ни, но ето че не става по - добре.
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 27acb22130a5285b3ba3d99af971021ca54b0acc
- Господи, Тристан, това не е честно.. не е честно да правиш така и да използваш всичко това срещу мен, знаейки че не мога да отрека това. Знаеш го и го използваш толкова умело срещу мен.. Напротив той ще е мой до мига, в който не разбере какво съм сторила..
Lana Contes
Lana Contes
Съб Яну 16, 2021 4:44 pm
-А ти не спираш да повтаряш кое е правилно и кое не,но да не казваш какво желаеш,което не е по-добре от моето настояване.Може и никога да не приема че си с друг,кой знае добре знам че ти никога не си приемала връзките ми с другите жени изневерявайки им на тях с теб.Нещата са взаимни приеми го винаги ще се имаме и ще се искаме.Трябва да е приключило но не е и не е само от моя страна,аз поне не крия чувствата си както правиш ти.Можеш да им се оставиш,но продължаваш да мислиш кое е редно,а не какво исакш.
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 4123179
-Честно или не нещата стоят по този начин и отричайки нищо не постигаш само се измъчваш защото съм убеден ,че има нощи в които искаш отново да си моя.Така че не ми казвай кое е честно и кое е,познавам те по-добре от всеки друг,Лана и не може да ме излъжеш,не и сега когато знам че ме желаеш...просто го кажи и всичко ще е по-лесно.Винаги ще е твой защото той няма да разбере,успокой се ако ние не му кажем откъде ще знае,няма от къде..оптусни се остави чувствата ни да ни водят.
Tristan-
Tristan-
Съб Яну 16, 2021 6:31 pm
- Напротив отричайки го, знам че няма да нараня никого, а ако призная това, което искаш от мен ще се случи всичко онова, което не трябва да се случва.. Но ти не ми оставаш избор, не ми оставаш никакъв избор, притискайки ме до толкова, че да не мога да се откажа.
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 2f6974eb761dff6329e5cdb8b74c63bb
- Не е редно да изпитвам тези чувства и ти по- добре от всеки друг го знаеш.. Това е така и точно за това не е честно, защото знаеш как се чувствам във всеки един момент. Добре.. желая го, желая теб, но това не означава, че трябва да се случи.
Lana Contes
Lana Contes
Съб Яну 16, 2021 7:33 pm
-Отричайки го не предотвратяваш нищо,само се залъгваш че така не нараняваш никой,ненужди заблуди,защото колкото и да не смееш да си го признаеш аз знам какви са чувствата и желанията ти към мен,знам че ме искаш и това няма да се промени,просто спри да се залъгваш и признай пред мен и себе си че искаш точно това,искаш мен и всичко нередно което можем да сторим.Не можеш да ми откажеш защото самата ти го искаш,признай си...признай го и ще е по-лесно и за двама ни.
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 Tumblr_nuu0miHQAC1twyp8xo1_500
-Знам го но не можем вечно да ги отречаме,не и когато сме сами в тези мигове спокойно можем да си позволим всичко.Както не е честно че ти ме познаваш до болка и знаеш,че без теб не мога да живея...познанството ни е взаимно и ще го използваме за да сме винаги заедно.Ето не бе толкова трудно,а сега позволи на желанието да те превземе и да му се насладиш..напротив ще се случи и дамата сме наясно с това...малко остава и ще си моя знаеш го.
Tristan-
Tristan-
Съб Яну 16, 2021 9:10 pm
- Но според мен е много по - добре да се залъгвам от колкото да го призная. Но както виждам ти не ми оставаш избор, не ми даваш такъв и това може да ме побърка. Да искам те, искам те колкото и нередно и грешно да е и винаги съм го искала. Това ли искаше да го чуеш?! Сякаш не го знаеш и сам..
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 182f70ee9aefcb7d8adff5e34d66d342
- Но трябва да се научиш рано или късно да живееш без мен, не можеш да продължаваш така, както и аз не мога да го правя.. Трябва да спрем, за последно Тристан, това ще е за последно...
Lana Contes
Lana Contes
Съб Яну 16, 2021 9:29 pm
-Аз исках да го чуя ,а ти имаше нуждата да го изкажеш гласно така че не ми се сърди правя го за нас,за онова което имаме и винаги ще има.
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 Tenor
-Нима ти може да живееш без мен?Добре..щом казваш за последно ще е,а сега се отпусни и се наслади на момента.
Tristan-
Tristan-
Съб Яну 16, 2021 10:00 pm
- А аз знам, че не трябва да има нас изобщо, знаеш го..
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 Tumblr_pi5k17kkDe1v99polo1_400
- Мога, мога да се лиша от всичко това, което правим, но не мога да не те виждам.. и да не сме приятели.. Обещай ми, Тристан!
Lana Contes
Lana Contes
Съб Яну 16, 2021 10:15 pm
-Знам ,но има и не може да го отричеш вечно.
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 2bef97b4bf001e91235efab512d15b4f
-И няма нужда,винаги ще сме приятели и ще съм до теб.Обещавам ти,за последно го правим.
Tristan-
Tristan-
Съб Яну 16, 2021 11:17 pm
- Принципно, но трябва да го правим.. по - добре да живея в отрицание.. от колкото да страдаме.
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 Tumblr_inline_oumyyslS8O1uafg7x_500
- Надявам се приятелството ни винаги да си остане.. защото друго не можем повече да си позволим.
Lana Contes
Lana Contes
Съб Яну 16, 2021 11:44 pm
-Нима ще страдаш ако това между нас се случи?
The silence is gone Is not longer by my side-Lana Contes - Page 13 Tumblr_mxicz8hEKF1t5fpqdo1_500
-Винаги ще сме приятели,Лана и това никога няма да се промени.
Tristan-
Tristan-
Sponsored content

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите